Jump to content
Sign in to follow this  
kukulino

Mirage Factory RF-4C

Recommended Posts


There are four versions in the pack. 3xUSAF and 1xSpanish. Full pack size ---- 765mb!!! No missiles or guns :no: Well, recce plane :biggrin:

 

Can not say more. You must try :yes: :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konecne je to zrovnane:

- jedni ludia si kupuju MS Flight Sim XXXX a do toho si mozu pridat Tornado, 109-u a pod. - teda vojenske lietadla

- no a my s bojovym simulatorom mame konecne kvalitne lietadlo, ktore mozeme len lietat a kochat sa okolim

:biggrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites
A to je ešte dobrý adrenalín pre toho kto si chce zalietať WOV a mať historický loadout... Rušiace dipóly dostaly vraj až v r. 1972... http://forum.combatace.com/index.php?showtopic=30727&hl

 

Vitaj opäť u nás, brate :biggrin:

:biggrin:  zdar

 

ono na druhej strane tym raketam chvilu trvalo, kym sa vyvinuli. Predsa len tie prve boli skor staticke systemy, mobilne prisli do sluzby az niekedy v 70-ych rokoch. Ked musis raketu tankovat kyselinou dusicnou, tak to nie je sranda. Takze zalezalo na tom, co ten Phantom letel skumat. Staticky ciel, ktory moze byt chraneny pevnou bateriou rakiet - to musel byt adrenalin.

Situaciu na fronte, kde nieco podobne ide urobit dost tazko - to bol asi iny pripad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vo WOV ma zo SAMov najviac dávali dole SA-2F (po našom S-75M, ak som to správne vygúglil... Ale neverím tomu, lebo to bolo z nejakej anglickej stránky :biggrin: ). Hold, bez flérov a dipólov to nie je "milk run" :no: Stačí ak si ju nevšimneš... Wingman aj RWR síce varuje, ale to je sem tam prd platné keď tých mŕch vyletí skoro 30 (ale rôzne verzie)...

Edited by kukulino

Share this post


Link to post
Share on other sites

30? To kolko baterii po tebe strielalo? 1 system dokaze navadzat udajne 3 rakety, takze to by tam muselo byt skarede vela baterii. Ako to hra spravne modeluje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hore okolo Hanoja to je peklo...

 

 

Rátal som to v debriefingu. Ako KIA, ak sa nemýlim... Čosi mi hovorí 24 že ich bolo, ale zdá sa mi že aj viac som už narátal. Lebo keď ma sundali (a to nepálili len po mne), šili ďalej po mojom flighte, pravda.

 

 

Pred chvíľou som narátal 14 nahlásených SAMov, a rátať som začal asi 8-9 SAMov pred tým než ma dal dole Mig-21 :haha: Než som začal rátať, ich spokojne mohlo byť ďalších 10. A potom ma to už nebavilo, tak som misiu vypol :biggrin: Z tohto počtu boli 3 SAMy pre náš flight (všetko SA-2F, ale veedľaaaa, veeedľaaa :crazy: )

Edited by kukulino

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..