Jump to content

Hornet54

+PRIME MEMBER
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hornet54


  1. Dne 19. 1. 2024 v 17:56 řekl Menrva:

    @Müsli Neberte ohled na to, co řekl EricJ, problém, který máte, naleznete v tomto příspěvku:  https://combatace.com/forums/topic/95630-operation-desert-storm-30th-anniversary-edition/?page=8&tab= komentáře #komentář-810329

    Budu aktualizovat stránku modulu, aby obsahovala následující úplnější informace o instalačním programu:

    Instalační program automaticky zajistí vaši instalaci požadovaných her Strike Fighters 2 načtením klíčů registruPirátské kopie a/nebo složky her, které jsou ručně přesunuty z místa, kde byly původně nainstalovány, nejsou podporovány. Potřebujete všechny tři výše uvedené hry Strike Fighters 2 a musí být nainstalovány s původními instalačními programy od společnosti ThirdWire, nikoli ručně zkopírované z jiných zdrojů ani přesunuty jinam po instalaci do jiných složek nebo jednotek. Pokud některé z těchto požadavků nesplňujete, instalace nemůže pokračovat a vy jste na to sami. Pokud správně nainstalujete všechny požadované hry, instalace modu proběhne správně, jak bylo zamýšleno. Instalační program vám poté umožní vybrat, kam chcete složku nainstalovat; můžete dokonce nainstalovat mod na jiný disk nebo oddíl, než je ten, kde je nainstalován Strike Fighters 2. Po instalaci nejsou nikdy nutné žádné další uživatelské vstupy ani ruční úpravy; instalační program se zajistí o vytvoření všech správných rozhodnutí na cestu pro složku mod. Po dokončení instalace jednoduše spusťte mod pomocí vytvořených ploch a/nebo výběru v nabídce Start. 

     

    Musím však doufat, že si uživatelé přečtou vše, co píšu.

    Je to přesně jak píše kolega Menrva. Také jsem narazil na tento problém, nechal jsem své soubory přesunout ze základního umístění (tj. C/Program Files (x86)/Thirdwire ....) a instalace se nezdařila. Poté, co jsem přeinstaloval základní složky (SF2, SF2I, SF2E) v adresáři C/ .... proběhla instalace bez problémů.
    Ještě jednou děkuji všem, kteří přispěli k tomuto úžasnému modu!


  2. Training Missions


    Training missions

     

    Just a trifle ...

    Simple landing missions - one for landing practice on a carrier, the other for landing on AB.

     

    To install, unzip the zip file and copy the uncompressed  .MSN files to the "Mission" folder in SF2 NA or, after editing, to any Strike Fighter2 saved mode.

     

    In the game settings, editor, loading or in mission files (.MSN) it is possible to change practically all parameters as needed.

     

    Maybe they will come in handy ...

    Hornet54


     

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..