vrkuboy 0 Posted August 19, 2007 (edited) Tak me napadlo zalozit topic ve kterym by kazdy predvedl co ma v planu a v jakem stadiu vyvoje se pripadny projekt nachazi. takze sem hodim rovnou moje screenshooty - (VSE JE VE STADIU JEDNANI S MARCFIGHTER´S) Mi-8 Mi-28 Ka-50 AH 64 s tim to zatim vypada blbe model se az tak moc nepovedl ale snad kdyz bude cas tak bude taky, zatim je toho vic nez dost a travim nad tim dost casu a vic uz bych asi nezvladnul. Edited August 19, 2007 by vrkuboy Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted August 20, 2007 Tak des sem poslal 3D modely Marcfigters-ovi a vypada to ze pravdepodobne pomuze i capun s kokpitem coz by bylo vazne moc super uz se tesim na nejaky takovy pohled Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted August 22, 2007 (edited) Robíš správne, keď štartuješ nový topic, kde sa môžeme dozvedieť podrobnosti o tomto projekte. A toto je pekne bombový projekt Tá Mi-8 je fakt zákusok pre všetkých fandov nášho letectva :fans: A ten pohľad z kokpitu... to bude šupa pre úplne všetkých Edited August 23, 2007 by kukulino Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted August 22, 2007 hura Mi 8 poprve ve vzduchu, photo by marcfighters Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted August 22, 2007 pred chvilkou sem poslal marcfighter-sovi audio soubory k Mi-8 kdo by si je chtel poslechnout, tak sem je uploadoval na http://leteckaposta.cz/file/608341516.1 hlavne zvuk startovani je paradni Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted August 23, 2007 teda takovy uspech sem necekal marcfighter-ovi se model Mi-8 tolik libi ze ho chce nabidnout ke stazeni na jeho strankach samozrejme sem souhlasil a uz vyzvidam jaky skiny by mely byt na Mi-8 ale at uz budou jakykoliv tak slibuju ze na 100% udelam skin slovair ;) Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted August 23, 2007 To čo je na tom screenshote Mi-8 je model s VEĽKÝM M Fakt je krásny :blush2: S takým môžeš mať jedine úspech No nádherný je A slovair skinu sa určite poteší kopa ľudí a ďakujem, že na nás myslíš :yes: to sa pôjdu všetci skinery zblázniť a tomu verím že si aj ruky dolámu, len aby mohli oskinovať takú mašinu Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted August 24, 2007 prvni skin!!! screenshot by Marcfighter Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted August 25, 2007 prvni skin!!! screenshot by Marcfighter No ja ozaj nemám slov... Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted August 25, 2007 Ahoj uz testuju Beta verzi!!!!! je to parada, strasne me to bavi. vyvoj modu se ale trosku protahne......BUDE COCKPIT!!!!!!!! jupi Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted August 25, 2007 Ahoj uz testuju Beta verzi!!!!! je to parada, strasne me to bavi.vyvoj modu se ale trosku protahne......BUDE COCKPIT!!!!!!!! jupi Zdar WoW!!! No to si každý fanda rád počká Už na tých screenshotoch by som ju zjedol Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted August 26, 2007 tyto verze by se me fakt libily plus jeden povedeny printscreen Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted August 27, 2007 Veru, obidve sú chrumkavé Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted August 28, 2007 kokpit!!! foto by Marcfighter Really good job Marcelo KUKULINO: teraz povedz co je chrumkave, ani pecivaren Sered nema take chrumkave veci Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted August 28, 2007 ÚÚÚÚHÁÁÁÁ... Sereď sa nechytá Ten kokpit je veru silná káva... Hoši, z toho sa vyklube jeden z najlepších modov tu na CA Ak nie v celej galaxii Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted August 29, 2007 Marcfighter psal ze tenhle kokpit je simply, takze se da cekat kokpit na urovni Migu 21 a ten je podle me ze vsech modu tady nejlepsi. Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted August 29, 2007 Marcfighter psal ze tenhle kokpit je simply, takze se da cekat kokpit na urovni Migu 21 a ten je podle me ze vsech modu tady nejlepsi. Súhlasím s Tebou ohľadom toho MIg-21 kokpitu. Hm, tak to si veru neviem moc predstaviť ten finálny Mi-8 kokpit. To bude fakt pre fajnšmekrov Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted September 3, 2007 Marcfighter dela PZL W3A sokol tak na to se taky tesim Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted September 15, 2007 Taky tak Ako ste na tom s Mi-8? Už len pomyslenie na ten mod ma robí blaženým Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted September 17, 2007 No ja posledni dobu ani s nicim jinym nelitam ale je to beta verze, tezko rict co marcfighter jeste vymysli A dnes semm mu poslal model Apache to bude teprve valceni Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted September 18, 2007 No ja posledni dobu ani s nicim jinym nelitam ale je to beta verze, tezko rict co marcfighter jeste vymysli A dnes semm mu poslal model Apache to bude teprve valceni BANG, BANG, BANG Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted September 21, 2007 (edited) Zdar Som sa včera len tak motkal po fóre (mám dovolenku ) a našiel som topic o Mi-8 u A-team subforums. Vypadá to na WIP. Link TU! Capun (to je VEĽKÝ úderník na CA) plánuje: 1- Mi-8T Hip C 2- Mi-8TBK Hip E 3- Mi-17 (Mi-8MT) Hip H Možno si to vrkuboy už čítal Capun s teamom robia veľa dobrej práce. Model ešte nemajú hotový, ale ten Tvoj model je, ako sa mi vidí, kvalitou trochu inde :yes: Edited September 21, 2007 by kukulino Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted September 30, 2007 Zdar Som sa včera len tak motkal po fóre (mám dovolenku ) a našiel som topic o Mi-8 u A-team subforums. Vypadá to na WIP. Link TU! Capun (to je VEĽKÝ úderník na CA) plánuje: 1- Mi-8T Hip C 2- Mi-8TBK Hip E 3- Mi-17 (Mi-8MT) Hip H Možno si to vrkuboy už čítal Capun s teamom robia veľa dobrej práce. Model ešte nemajú hotový, ale ten Tvoj model je, ako sa mi vidí, kvalitou trochu inde :yes: jj vim o tom, psal me to marc ;) no kazdopadne to bude parada Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted September 30, 2007 kukulino koukni na toto video http://br.youtube.com/watch?v=rKz3dHJgxz0 je to ta MI-8, ale c je dulezity jak lita. Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted October 1, 2007 Ty moj dúchod Mi padla sánka. A ešte mi aj v mojej hubičke vyschlo, ako som ju pozabudol zatvoriť, nekecám Kedy to už bude???? Share this post Link to post Share on other sites