Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Tak me napadlo zalozit topic ve kterym by kazdy predvedl co ma v planu a v jakem stadiu vyvoje se pripadny projekt nachazi.

takze sem hodim rovnou moje screenshooty - (VSE JE VE STADIU JEDNANI S MARCFIGHTER´S)

Mi-8

Mi8-2pm1.jpg

Mi-28

Mi28-6yi1.jpg

Ka-50

Ka50-ifv1.jpg

AH 64

s tim to zatim vypada blbe model se az tak moc nepovedl ale snad kdyz bude cas tak bude taky, zatim je toho vic nez dost a travim nad tim dost casu a vic uz bych asi nezvladnul.

Edited by vrkuboy
  • Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak des sem poslal 3D modely Marcfigters-ovi a vypada to ze pravdepodobne pomuze i capun s kokpitem coz by bylo vazne moc super :ok: uz se tesim na nejaky takovy pohled Mi8MAINii.jpg

Posted (edited)

Robíš správne, keď štartuješ nový topic, kde sa môžeme dozvedieť podrobnosti o tomto projekte.

A toto je pekne bombový projekt :ok:

Tá Mi-8 je fakt zákusok pre všetkých fandov nášho letectva :fans:

A ten pohľad z kokpitu... :blink: to bude šupa pre úplne všetkých :king:

Edited by kukulino
Posted

teda takovy uspech sem necekal marcfighter-ovi se model Mi-8 tolik libi ze ho chce nabidnout ke stazeni na jeho strankach samozrejme sem souhlasil a uz vyzvidam jaky skiny by mely byt na Mi-8 ale at uz budou jakykoliv tak slibuju ze na 100% udelam skin slovair ;)

Posted

To čo je na tom screenshote Mi-8 je model s VEĽKÝM M :good:

Fakt je krásny :blush2:

S takým môžeš mať jedine úspech :ok:

No nádherný je :biggrin:

A slovair skinu sa určite poteší kopa ľudí a ďakujem, že na nás myslíš :yes:

to sa pôjdu všetci skinery zblázniť a tomu verím že si aj ruky dolámu, len aby mohli oskinovať takú mašinu :dance:

Posted

Ahoj uz testuju Beta verzi!!!!! je to parada, strasne me to bavi.

vyvoj modu se ale trosku protahne......BUDE COCKPIT!!!!!!!! jupi

Posted
Ahoj uz testuju Beta verzi!!!!! je to parada, strasne me to bavi.

vyvoj modu se ale trosku protahne......BUDE COCKPIT!!!!!!!! jupi

Zdar :biggrin:

WoW!!! No to si každý fanda rád počká :ok:

Už na tých screenshotoch by som ju zjedol :biggrin:

Posted

kokpit!!! foto by Marcfighter

Really good job Marcelo

KUKULINO: teraz povedz co je chrumkave, ani pecivaren Sered nema take chrumkave veci :biggrin::good:

mi8pit1.jpgmi8pit2.jpg

Posted

ÚÚÚÚHÁÁÁÁ... Sereď sa nechytá :biggrin: Ten kokpit je veru silná káva...

Hoši, z toho sa vyklube jeden z najlepších modov tu na CA :good:

Ak nie v celej galaxii :rolleyes:

Posted

Marcfighter psal ze tenhle kokpit je simply, takze se da cekat kokpit na urovni Migu 21 a ten je podle me ze vsech modu tady nejlepsi.

Posted
Marcfighter psal ze tenhle kokpit je simply, takze se da cekat kokpit na urovni Migu 21 a ten je podle me ze vsech modu tady nejlepsi.

Súhlasím s Tebou ohľadom toho MIg-21 kokpitu. Hm, tak to si veru neviem moc predstaviť ten finálny Mi-8 kokpit. To bude fakt pre fajnšmekrov :ok:

• 2 weeks later...
Posted

No ja posledni dobu ani s nicim jinym nelitam ale je to beta verze, tezko rict co marcfighter jeste vymysli :biggrin:

A dnes semm mu poslal model Apache :ok: to bude teprve valceni :haha:

Posted
No ja posledni dobu ani s nicim jinym nelitam ale je to beta verze, tezko rict co marcfighter jeste vymysli :biggrin:

A dnes semm mu poslal model Apache :ok: to bude teprve valceni :haha:

BANG, BANG, BANG :boxing::biggrin:

Posted (edited)

Zdar :wink:

Som sa včera len tak motkal po fóre (mám dovolenku :biggrin: ) a našiel som topic o Mi-8 u A-team subforums. Vypadá to na WIP.

Link TU!

Capun (to je VEĽKÝ úderník na CA) plánuje:

1- Mi-8T Hip C

2- Mi-8TBK Hip E

3- Mi-17 (Mi-8MT) Hip H

Možno si to vrkuboy už čítal :rolleyes:

Capun s teamom robia veľa dobrej práce. Model ešte nemajú hotový, ale ten Tvoj model je, ako sa mi vidí, kvalitou trochu inde :yes:

Edited by kukulino
  • 2 weeks later...
Posted
Zdar :wink:

Som sa včera len tak motkal po fóre (mám dovolenku :biggrin: ) a našiel som topic o Mi-8 u A-team subforums. Vypadá to na WIP.

Link TU!

Capun (to je VEĽKÝ úderník na CA) plánuje:

1- Mi-8T Hip C

2- Mi-8TBK Hip E

3- Mi-17 (Mi-8MT) Hip H

Možno si to vrkuboy už čítal :rolleyes:

Capun s teamom robia veľa dobrej práce. Model ešte nemajú hotový, ale ten Tvoj model je, ako sa mi vidí, kvalitou trochu inde :yes:

jj vim o tom, psal me to marc ;) no kazdopadne to bude parada