Wraith27 6 Posted May 28, 2008 (edited) Siemka! Mam taki problem (jak czytacie forum ogólne to go znacie) Pisałem, że jak w misji lecę samolotem Q-5 to jak cisnę F6 to na widoku zewnętrznym gra niesamowicie zwalnia i skacze. Nie mam tego problemu z żadnym innym samolotem!!!! I teraz co podejrzewam: Jakiś czas temu w moim XP'ku w Panel Sterowania/Opcje Regionalne w zakładce Zaawansowane zmieniłem język dla programów z, lub bez czegoś co zwie się "UniCode" na Polski. I teraz widzę że textura Q-5 jest dla systemu nie za bardzo "zrozumiała" np. nie mogę otworzyć żadnym edytorem graficznym pierwszego pliku bmp textury. Wogóle kiedy otwieram folder z texturą Q-5 pojawia mi się komunikat o tym UniCode. Co jest nie tak???? Looknijcie w swoje systemy ( mam nadzieję, że się jeszcze na Vistę nie przerzuciliście...) i zobaczcie jak to macie ustawione... Dzięki!!!! Edited May 28, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 29, 2008 (edited) Dziwna przypadłość ja mam tak samo i u mnie nic nie skacze (tylko brak mi Q-5) A w tych komunikatach to co pisze???? Edited May 29, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted May 29, 2008 (edited) Dziwna przypadłość ja mam tak samo i u mnie nic nie skacze (tylko brak mi Q-5)A w tych komunikatach to co pisze???? Żebym zmienił ustawienia ale nie pisze na jakie i to jest problem. Ten koleś co zrobił Q-5 to chyba Chińczyk więc to musi miec jakiś związek... Edited May 29, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 29, 2008 Może zaglądnij do Tabeli konwersji stron kodowych... w tym samym przedziale co pisałeś. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted May 29, 2008 Może zaglądnij do Tabeli konwersji stron kodowych... w tym samym przedziale co pisałeś. I czego mam tam szukać??? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 2, 2008 Heh! Naprawiłem ! Wystarczyło zaznaczyć "ptaszka" w tym menu co pisałem... Share this post Link to post Share on other sites