Signum 0 Posted May 29, 2008 Mam problemik, mianowicie chodzi o dipole i flary i o rosyjskie uzbrojenie. Jaśniej- kiedy ja strzelam np: R-27R to ona nie trafia bo została "oślepiona" dipolami i tak jest z każdą rakietą wystrzeloną przeze mnie (nawet R-73m2) ale moi kumple trafiają takietami wroga (dla przykładu R-73m1) i część trafia. Ale jak pamiętam jeszcze kiedy nie instalowałem weapon packa, to trafiałem Hornety R-24!!! Jak wzmocnić te rakiety żeby nie były aż tak wrażliwe... Czy to trzeba pozmieniać coś w Weapondata.ini w Accuracy, Noise/CM Rejection rakiety??? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted May 29, 2008 Jak wzmocnić te rakiety żeby nie były aż tak wrażliwe... Czy to trzeba pozmieniać coś w Weapondata.ini w Accuracy, Noise/CM Rejection rakiety??? Po prostu zwiększ wartości tych parametrów co napisałeś. Domyslnie ich wartości są w procentach więc max to 100 Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted May 31, 2008 Zdar chlapi :yes: Skúsim po slovensky Pozrite na tento link: http://forum.combatace.com/index.php?showtopic=24967 Možno pomôže. Projekt nie je dokončený, čakáme na patch. Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted June 1, 2008 Zdar chlapi :yes: Skúsim po slovensky Pozrite na tento link: http://forum.combatace.com/index.php?showtopic=24967 Možno pomôže. Projekt nie je dokončený, čakáme na patch. My też czekamy!!! Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 2, 2008 Niby go zrozumiałem... A nowe ruskie AAMki by się przydały bo te co są wyglądają kiepsko... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted June 2, 2008 (edited) Niby go zrozumiałem... A nowe ruskie AAMki by się przydały bo te co są wyglądają kiepsko... To sciągnij wepons packa z Mirage Factory -są lepsze.(może) Edited June 2, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 2, 2008 To sciągnij wepons packa z Mirage Factory -są lepsze.(może) Właśnie one są beznadziejne...R-40 wyglądają jak zabawki... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted June 21, 2008 EEE, to chyba nie to bo po podwyższeniu, tych parametrów, w hangarze żaden samolot nie miał uzbrojenia,i niemogłem go nawet czym dozbrojić. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 23, 2008 EEE, to chyba nie to bo po podwyższeniu, tych parametrów, w hangarze żaden samolot nie miał uzbrojenia,i niemogłem go nawet czym dozbrojić. A nie użyłeś przypadkiem (znowu) edytora do WOI -jak go użyjesz w WOE to właśnie znika całe uzbrojenie... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted June 23, 2008 No właśnie nie! Usunąłem tego do WOI, żebym się znów nie pomylił. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 23, 2008 No właśnie nie!Usunąłem tego do WOI, żebym się znów nie pomylił. A może wpisałeś wartość większą niż 100 dla Accuracy, Noise/CM Rejection itd? Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted June 23, 2008 (edited) Celność 150% hmm... szkoda że takiej nie ma. Edited June 23, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 23, 2008 Celność 150% hmm... szkoda że takiej nie ma. Jak przekroczyłeś jakieś parametry ponad Maxa to mogło się coś popsuć... Share this post Link to post Share on other sites