Signum 0 Posted October 17, 2008 No i dobrze postąpili odnawiając moje konto. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 17, 2008 No i dobrze postąpili odnawiając moje konto. Masz farta Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 17, 2008 Eee tem kilka słów do A-teamu i po sprawie, mimo to nikomu nie zyczę czegos takiego. Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 17, 2008 No cóż...niektórzy są może trochę zbyt wrażliwi ale z adminami lepiej nie zaczynać. Miałem kiedyś małą scysję ,nie pamiętam z kim ale to był ktoś ze "starszyzny plemiennnej". Napisałem mu "żeby się rozpłakał" skoro nie może znaleźć rozwiązania mojego problemu. Na szczęście skończyło się tylko na usunięciu topic'a i wyjasnieniach przez PM'a. Od tej pory zachowuję "respect" dla władzy Ja mam mieszane poglądy co do nich po tym co zrobili ze Schizem, jego planami na kampanię (ace combat) i Capunem, nieweim co mam o nich sądzić. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 17, 2008 (edited) Ja mam mieszane poglądy co do nich po tym co zrobili ze Schizem, jego planami na kampanię (ace combat) i Capunem, nieweim co mam o nich sądzić. Nie ma co się pchać w konflikty między nimi zwłaszcza, że nie wiadomo o co biega...Nie mamy tu niestety zbyt dużej siły przebicia. A kto to jest Shiz i co mu zrobili? Edited October 17, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 17, 2008 Schizo, on zrobił temat o kampanii (wiesz jakiej AC) i prowadził zespołem który przygotowywał się na zrobienie tej kampanii, a jak się dowiedziałem od tara8 (taro8) BEZ POWODU DOSTAŁ BANA NA 3 LATA, naprawdę, a potem usunęli temat kampanii, taki nadszedł (chyba) koniec tejże kampanii. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 17, 2008 Schizo, on zrobił temat o kampanii (wiesz jakiej AC) i prowadził zespołem który przygotowywał się na zrobienie tej kampanii, a jak się dowiedziałem od tara8 (taro8) BEZ POWODU DOSTAŁ BANA NA 3 LATA, naprawdę, a potem usunęli temat kampanii, taki nadszedł (chyba) koniec tejże kampanii. BAN NA 3 LATA To jak w średniowieczu. Banicja po prostu! Nie kumam nic z tego... Share this post Link to post Share on other sites
az12121 0 Posted October 17, 2008 Schizo, on zrobił temat o kampanii (wiesz jakiej AC) i prowadził zespołem który przygotowywał się na zrobienie tej kampanii, a jak się dowiedziałem od tara8 (taro8) BEZ POWODU DOSTAŁ BANA NA 3 LATA, naprawdę, a potem usunęli temat kampanii, taki nadszedł (chyba) koniec tejże kampanii. Nie no-niemożliwe! Nie mógł bez powodu dostać aż TAKIEGO banana! Trzeba się będzie się trochę o to popytać. Żeby się to tylko nie skończyło banem z tzw.pocałowaniem w czółko (czyli będący przestrogą dla innych niepokornych) dla kogoś z nas. Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 17, 2008 (edited) No można się tego sopdzewać. Wogóle jaja się tu ostatnio dzieją jakieś. Ja się spytam kogoś jeżeli wcześniej nie "zdygam'... Edited October 17, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
az12121 0 Posted October 17, 2008 Hehehe. Parę ostatnich lat pisałem (już przestałem) na forum takiego freeware'owego symulatora-YS flight. Sam symulator to fajna sprawa,ale na tym forum były jakieś dziwne niepisane układy i zasady. Np. było kasowanie topiców, a nawet często samych postów nowych użytkowników. I jak widziałem to te topicki i posty to nie był żaden spam i były całkiem sensowne. Dla tego mogę powiedzieć że tu jest pełna kultura! Tylko,żeby to się zupełnie przypadkiem nie skończyło... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 17, 2008 (edited) Dziwne musiało być to forum... Wysłałem PM do Fatesa (do niego wydaje mi się że jest łaskawszy od Dave'a) I czekam na reply. PS: Pamiętacie może mój problem z loginami? No to mówili że rozstrzygną tą sprawę ale w jakieś 3 tygodnie, A tu minęło 3 MIESIĄCE i NIC! Ani żadnych informacji, a oni nawet nie zdają sobie sprawy że to pewne zabezpieczenie takie jak hasło! Poprost nic! To mnie denerwuje bo to przecież skrócona droga do włamania się do jakiegoś użytkownika, (hasło i login są wiadome tylko dla admina i membera który go posiada)... Edited October 17, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
az12121 0 Posted October 17, 2008 (edited) Ale kurcze szkoda. Bo ta kampania z Ace Combata całkiem nieźle by się zapowiadała. Edited October 17, 2008 by az12121 Share this post Link to post Share on other sites