koman125 0 Posted June 15, 2008 Witam. Możecie mi powiedzieć jak poprawnie zainstalować ten mod efektu: LINK Samo wklejenie plików do folderu 'Effecs'' nic nie daje, wiem że trzeba jakoś wyedytować ten plik konfiguracyjny, tylko niezabardzo się w tym łapie. Jeśli ktoś ma zainstalowany ten mod proszę o wrzucenie tego pliku konfiguracyjnego, albo pomoc jak to zrobić żeby DZIAŁAŁO xD POZDRO Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 16, 2008 (edited) Z tym efektem to Ci nie pomogę bo się nim nie bawiłem ale myślę, że autor zamiescił plik readme z dokładną instrukcją. Co najwyżej może Ci być potrzebny cat-extraktor: http://forum.combatace.com/index.php?autoc...mp;showfile=343 Ale o czym innym pisać chciałem: NIE PROŚ w postach o zamiesczanie na forum plików z gry bo to nie jest legalne!!! Kiedyś tak zrobiłem na forum ogólnym i mój post został usunięty plus dostałem PM od moderatora wiadomej treści. Co innego jak zamieszczasz taki plik w uploadzie bo wtedy moderatorzy go sprawdzają i to oni niejako dodają go do strony. Edited June 16, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
koman125 0 Posted June 17, 2008 I dalej nie wiem co robić ;] Share this post Link to post Share on other sites