Wraith27 6 Posted June 23, 2008 Na CA są też tematy morskie, sf itd więc może tak: Interesujecie się też okrętami wojennymi + jakieś gierki np Sub Command, Dangerous Waters? Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted June 26, 2008 Znaczy ja np. interesuje się okrętami, ale głównie tych na Bałtyku (czyli naszych) szkoda tylko że niema takiego symulatora w którym byłby nasz ORP orkan. Share this post Link to post Share on other sites
koman125 0 Posted June 28, 2008 Ehh pograłbym w symulator lotniskowca, taki z wypasioną grafiką i co chwile startującymi F/A-18 ;] Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted July 1, 2008 Czyli co CIACHO? wskakujesz na pokład okrętu? W znaczeniu że teraz na okrętach ( na tym forum co się chciałeś zarejestrować) będziesz posty posał? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 2, 2008 Jak mi się uda na nim zarejstrować...bo po włosku to umiem tylko powiedzieć "spagetti" Głównie chodzi mi o moda do DW. Na razie śmigam w SC ale coś mi się w nim psuje i nie wiem dlaczego... Share this post Link to post Share on other sites