+Jan Tuma Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 (edited) Nazdárek hoši! Tak jsem zase dělal nějaké pokusy s terénem. Zkusil jsem udělat méně placatou mapu Evropy. Vzal jsem data z DEM a převedl je v poměru 140% do HeightMap. Vísledek nevypadá zle, i když to není vpravdě realistické (Sněžka má něco kolem 2000 m n.m.). Je to sice jen takový salóní žert, nicméně jako taková zábavnější alternativa pro původní terén se to vyzkoušet dá. Koukněta na: http://forum.combatace.com/index.php?autoc...p;showfile=7699 Dále jsem zkusil editovat výškovou mapu jako *.bmp - upravil jsem terén v Praze - už to není absolutní placka, a přidal u mě doma stolové hory v Broumovské vrchovině - abych se tam alespoň trochu z letadla orientoval. Chttělo by to ještě změnit dlaždice s texturami, ale to jsem se ještě nestihl naučit. tak mě to čeká v budoucnu. Vidím to nadějně, že bych se jednou dopracoval k zcela novému terénu Československo-Polsko-Maďarsko-Rakousko. Ale to ještě uvidím, jak mě půjdou mé pokusy. Zatím se mějte pěkně Honza Edited November 23, 2008 by Jan Tuma Quote
+76.IAP-Blackbird Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 This looks interesting, I think it needs abit tweaking, I hate the flat european terrain we have now in WOE this is a nice addition. I see itS beta, will be nice to see the finished status. I like your work, downloaded your tree mod wich iproves the terrain alot and yes it?s great to fly low level. CA Stary did a great job on those trees it pushes the atosphere some level up! all in all good work! Quote
+Jan Tuma Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Nazdárek! Tak jsem u výškové mapy minule zapoměl zploštit plochu letišť. Právě jsem to opravil. Pokud tedy tuto hříčku používáte, stáhněte si prosím novou verzi. :yes: Honza Quote
Recommended Posts