Signum Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 (edited) Siemka Panowie! Słyszałem że na serwisie ktoś pracował (jeżeli nie pracuje) nad Chińskim lekkim myśliwcem wielozadaniowym J-10, widziałem już jego fotkę, i czy może wiecie skąd go pobrać? Bo na CA raczej go niema. Dzięki! Edited July 3, 2008 by Signum Quote
Wraith27 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Siemka Panowie!Słyszałem że na serwisie ktoś pracował (jeżeli nie pracuje) nad Chińskim lekkim myśliwcem wielozadaniowym J-10, widziałem już jego fotkę, i czy może wiecie skąd go pobrać? Bo na CA raczej go niema. Dzięki! O ile mi wiadomo to jeszcze nie został "oblatany" Quote
Signum Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 A właśnie że został, wejdź sobiue na general disscusion i Sticky: July, znaczy to od góry, tam na pierwszej stronie Muesli zamieścił fotosa tego J-10. Quote
Wraith27 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A właśnie że został, wejdź sobiue na general disscusion i Sticky: July, znaczy to od góry, tam na pierwszej stronie Muesli zamieścił fotosa tego J-10. Rzeczywiście ale to wersja beta więc myślę że on gdzieś w poście jakimś zamieścił link do rapidshare'a. Wysłałem mu PM z pytaniem o tego linka. Quote
Wraith27 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Heh sam znalazłem: http://cachefile10.fs2you.com/zh-cn/downlo...6/J-10Abeta.rar Quote
Recommended Posts