koman125 0 Posted July 4, 2008 Pochwalcie się swoimi osiągnięciami ;] Zaraz zrzuce screena z swoimi statami ;] Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted July 22, 2008 Założe się że nie widzieliście nigdy takiego pilota... Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 22, 2008 67x friendly fire To prawie 4 eskadry!!! Powinni Cię rozstrzelać Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted July 22, 2008 (edited) 67x friendly fire To prawie 4 eskadry!!! Powinni Cię rozstrzelać Naszczęście im umnknąłem Zresztą tak to bywa gdy bawi się nuklearnymi zabawkami... Ciacho proponuję żebyś wstawił swoje statystyki, crtl + Print Screen/sys Rq, wychodzisz z gry włączasz Paint ( ten normalny) edytuj- wklej , tylko nic tam nie zmieniaj... Edited July 22, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 24, 2008 Niestety po ostatniej awarii dysku moje statystyki muszę zaczynać od nowa więc na razie mam niewiele na sumieniu... PS Atomowe AAM'y to świetna rzecz: kiedyś duetem F-106+GAR-1 Genie zestrzeliłem 12 Su-7 jednym strzałem !!!! Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted July 24, 2008 A mi udało się zestrzelić 8 Mil Mi-8, i mission end... niestety taka broń też potrafi narobić kłopotu, mój skrzydłowy (miał podwieszone 4 nuclear falcon-y), (chyba) chciał zestrzelić jednego MIG-a 23 a zestrzelił całą eskortę! 10 samolotów spłonęło, szkoda gadać... Share this post Link to post Share on other sites
az12121 0 Posted July 24, 2008 F-106 to w ogóle fajna sprawa (Nuclear Falcon hehehe...). Nieźle mi szło MiG-iem 29OVT(Nie mogę się doczekać MiGa 29A z Mirage factory Lindr2 też coś pisał że projektuje MiG-29M/K) Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 24, 2008 F-106 to w ogóle fajna sprawa (Nuclear Falcon hehehe...).Nieźle mi szło MiG-iem 29OVT(Nie mogę się doczekać MiGa 29A z Mirage factory Lindr2 też coś pisał że projektuje MiG-29M/K) Obawiam się że modele M i K stworzone przez Lindr2'a to będą tylko proste modyfikacje istniejących modeli tzn nowa avionika , może jakies zmiany w HUD'zie i dodane pylony pod skrzydłami ale bez takich rzeczy jak brak startowych wlotów powieterza, ostre lerxy ,hak dla wersji K ,nowa kabina itd. Coś mi się obiło o uszy, że ktoś robi prawdziwego "korabielnyjnego" tzn od podstaw 3D ale nie pamiętam kto to był... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted August 22, 2008 Dobra Panowie troche sie poprawiłem: Share this post Link to post Share on other sites