Wraith27 6 Posted July 15, 2008 (edited) Wczoraj sciągnałem sobie MiG'a-31 i problem polega na tym że celownik działek w trybie AA jest kawał za nisko na HUD'zie w stosunku to rzeczywistej osi strzału. Dzisiaj widzę, że Wrench zamiescił fixa do 31'szego ale nie wiem czy zawiera on poprawkę tego problemu bo jeszcze nie sprawdzałem. Tak czy siak moje pytanie brzmi jak można zmieniać pozycję Gunsight'a na HUD'zie ??? Edited July 15, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted July 15, 2008 Ale masz na myśli jakiś klucz klawiszy, czy grzebane w plikach? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 15, 2008 Ale masz na myśli jakiś klucz klawiszy, czy grzebane w plikach? Oczywiście, że grzebanie w plikach. Domyślnie gunsight jest ustawiony chyba w punkcie 0,0 kokpitu ale nie jestem tego pewny...zakładam, że można go jakoś ruszać w górę i w dół ale nie wiem jak to zrobić. Próbowałem sam coś grzebać ale bez rezultatu... Share this post Link to post Share on other sites