Signum 0 Posted July 24, 2008 Witam wszystkich, Jak widzicie dodałem kilka nowych camo, ale nie w tym temat. Mam jeszcze jedno malowanie do Szyłki, ale nie chce coś się "przyjąć" do gry. Wszystko jest w folderze każdy plik, jest tam gdzie powinien. Aha i skin jest 24 bitowy. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 24, 2008 1: może camo jest niecenzuralne i gra się nie zgadza 2: może farby chłopakom zabrakło... 3: może to cięcia budrzetowe... 4: może tak miało być -"snow camo ultimate" 5: może to jest duch szyłki -musisz więc zatrudnić medium co by sie z nią dogadało 5: może po prostu źle wpisałeś nazwę pliku lub folderu... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted July 24, 2008 (edited) 1: może camo jest niecenzuralne i gra się nie zgadza 2: może farby chłopakom zabrakło... 3: może to cięcia budrzetowe... 4: może tak miało być -"snow camo ultimate" 5: może to jest duch szyłki -musisz więc zatrudnić medium co by sie z nią dogadało 5: może po prostu źle wpisałeś nazwę pliku lub folderu... 2 opcja jest najbardziej wiarygodna, myśle... Jest folder Tan, i "wyciągnąłem" plik data.ini. A bity mają jakieś znaczenie? Jak myślisz? Edited July 24, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 24, 2008 2 opcja jest najbardziej wiarygodna, myśle... Jest folder Tan, i "wyciągnąłem" plik data.ini. A bity mają jakieś znaczenie? Jak myślisz? Mają chyba na pewno tzn wstaw nowe camo o dokładnie takich samych parametrach bitowych jak oryginalne Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted July 24, 2008 256X256 24 bity, jak standardowe. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 24, 2008 256X256 24 bity, jak standardowe. To nie wiem w czym problem. Albo tak jak pisałem jest gdzieś błąd w nazwach albo coś zmieniłeś przy edycji skina i gra go nie kuma. Proponuję zrób wszystko jeszcze raz tzn nowego skina nie tylko dodaj mu coś żebyś go odróżniał, ponazywaj go tak samo jak chciałeś z tym co nie działa i sprawdź. Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted July 24, 2008 Teraz pewnie wyjdę na kretyna, gra zaczęła ze mną "współpracować. wyedytowałem go w programie Paint i wszystko zaczęło działać. ( niewiem po programach GIMP i Paint.NET nie akceptowała ) (ale nie wydawałobysię żeby to miało jakieś znaczenie) Niema to jak stare, dobre programy.(za niedługo plik wrzucę na stronę to go zobaczycie) W związku z tym poproszę o zamknięcie tematu. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 24, 2008 Myślę że to problem ustawień programu przy zapisywaniu plików... Share this post Link to post Share on other sites