Signum 0 Posted July 24, 2008 Witam wszystkich; Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak się dodaje dzwięki do Soundlist.ini? Albo może jest jeszcze inny sposób dodawania nowych dzwięków, oprócz bulletobject.ini i missileobject.ini? Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted July 25, 2008 Ahoj :yes: Tu je dobry link, ako Fubar512 pridal "dzwięki" do Soundlist.ini http://forum.combatace.com/index.php?showtopic=30451&hl= Mne to pomohlo :yes: Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted July 28, 2008 A macie sposób może jak usunąć to "rośnięcie" dzwięku silnika przy powiększaniu "throttle" w w grze? (im większy procent "throttle" w grze tym dzwięk silnika jest wyższy) Czy można to zmienić tak aby dzwięk był taki sam aż bo "burner"? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted August 20, 2008 POMÓŻCIE! Głowy nie dam ale poszukaj w plikach DATA samolotów bo tam zwykle są parametry silnika w sensie wydaje mi się że to są ustawienia dla każdego samolotu a nie ogólne gry... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted August 20, 2008 Głowy nie dam ale poszukaj w plikach DATA samolotów bo tam zwykle są parametry silnika w sensie wydaje mi się że to są ustawienia dla każdego samolotu a nie ogólne gry... Aha bo ja myślałem że trzeba to ustawić w Soundlist.ini, a zresztą Sound pack 3 już jest (coprawda bez odgłosów silników) niestety nie zdołałem więcej dzwięków zrobić może pod koniec sierpnia coś jeszcze dodam. Dzieki. Share this post Link to post Share on other sites