Wraith27 6 Posted August 20, 2008 Sorka Signum ale w tamtym topiku odbiegamy od tematu Nie pamiętam za bardzo jaką prędkość wycisnąłem z niego ale pamiętam że pomimi usilnych prób nie dało rady dojść do 6Ma - chyba 5'tkę wyciągnąłem ale nie jestem pewny... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted August 20, 2008 Hehe, no dobra. Z drugiej strony (tej rzeczywistej) to dobrze że to był tylko pro(jekt)totyp, bo niewiem co by było jakby ten samolot latałby po niebie, WW3 to mało powiedziane. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted August 20, 2008 Hehe, no dobra. Z drugiej strony (tej rzeczywistej) to dobrze że to był tylko pro(jekt)totyp, bo niewiem co by było jakby ten samolot latałby po niebie, WW3 to mało powiedziane. Nie chcę Cię zaszokować ale to był tylko FILM a dokładniej książka. Nota bene kiedyś widziałem jej drugą część "Odzyskać Firefox'a" Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted August 20, 2008 (edited) Nie chcę Cię zaszokować ale to był tylko FILM a dokładniej książka. Nota bene kiedyś widziałem jej drugą część "Odzyskać Firefox'a" @#$*!, ^%$&!, &^%$@!!!! :angry2: :angry2: :angry2: Edited August 20, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted August 20, 2008 Tak przy okazji nie wiesz jak usunąć problem eksplozji silników w Talonie i Foxbatach? Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted August 20, 2008 (edited) Tak przy okazji nie wiesz jak usunąć problem eksplozji silników w Talonie i Foxbatach? Tych w symulatorze? Nie rozumiem o jakie eksplozje Ci chodzi może bym Ci pomógł gdybyś mi to wytłumaczył. Edited August 20, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted August 26, 2008 Tych w symulatorze? Nie rozumiem o jakie eksplozje Ci chodzi może bym Ci pomógł gdybyś mi to wytłumaczył. Jak Talonem będziesz leciał na max dopalaniu to po chwili silniki eksplodują. Foxbatem też ale po dłuższej chwili. Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted August 26, 2008 Niewiem nigdy takiej przypadłości nie miałem- więc nie kojarzę żebym to naprawił, wybacz. Share this post Link to post Share on other sites