Golf 0 Posted August 21, 2008 (edited) witam. mam problem z Hawkiem (rakiety GA) dodaje go do ground objects ale niema go w grze ani w misji stworzonej przeze mnie. Mam weapon packa, i nie wiem w czym problem. PS. Radar też wsadziłem do ground objects. Edited August 21, 2008 by Golf Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted August 26, 2008 (edited) Żadna z gier serii TW nie posiada SAM'ów w rejonach FRIENDLY. Jeśli masz WOE to proszę:http://forum.combatace.com/index.php?autocom=downloads&showfile=4714 Edited August 26, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Golf 0 Posted September 13, 2008 Dzieki wilekie, ale dlaczego strzelają tylko raz? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted September 15, 2008 (edited) Dzieki wilekie, ale dlaczego strzelają tylko raz? Czy raz to znaczy tylko jedną rakiętą czy 3 na raz? Jeśli 3 na raz to zmień w pliku data.ini wyrzutni missileID=x na kolejne nr dla kolejnych rakiet czyli 1 , 2 i 3... Jeśli tylko jedna to zakładam że tak jak u mnie masz ten sam problem z wszelkimi innymi SAM'ami. (SAM to staticSAM a nie MobileAAA lub StaticAAA w pliku data.ini i musi być spięty z radarem) Rozwiązanie jest niestety tylko jedno...WOI. Chociaż też nie jestem w pełni zadowolony by wydaje mi się (przed zainstalowaniem ostaniego patcha), że wyrzutnie strzelają po zniszczeniu radaru... Edited September 19, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites