Signum Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 (edited) Witajcie. Odłącvzmy się trochę od projektów, potrzebuję pomocy w sprawię gry. W WoE: Mam tu-22 (Uwaga!: to nie zaden mod) nie majstrowałem przy nim, a znaki przynależności stały się troche inne niż wcześniej. A wcześniej były za kabiną pilotów. A ich tam niema. Ma ktoś jakieś pomysły? Edited October 22, 2008 by Signum Quote
Signum Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Raczej nie, nie programowałem go. Quote
Wraith27 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Raczej nie, nie programowałem go. Czy to jest Tu-22 z gry czy Tu-22K dodany do gry? Rozumiem, że ten oryginalny więc większość patch'y modyfikuje pliki z samolotami ale skoro nie instalowałeś żadnego z nich to nie wiem o co biega. Najlepiej mieć kopię całej gry na dysku i wtedy mógłbyś wydobyć oryginalny plik decals.ini do Tu-22 bo o ile mi wiadomo tylko on steruje "znaczkami" Quote
Signum Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Nie dodawany, z gry napisałem zresztą w temacie. Quote
Wraith27 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Nie dodawany, z gry napisałem zresztą w temacie. Zobaczę u siebie tzn w WOI ale może też mam pliki z WOE to Ci przeslę tzn pokażę bo przesyłać nie wolno! Quote
Wraith27 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 U mnie w WOI jest dokładnie tak samo i tak ma być!!! Zobacz zdjęcia Blinderów w necie. Wszystko jest jak w oryginale, jeśli było inaczej to było źle... Quote
Signum Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Oj, faktycznie dzięki, znalazłem takie zdjęcie, przepraszam najwidoczniej moja (któraś z kolei) gafa. Quote
Recommended Posts