Signum 0 Posted October 21, 2008 (edited) Witajcie. Odłącvzmy się trochę od projektów, potrzebuję pomocy w sprawię gry. W WoE: Mam tu-22 (Uwaga!: to nie zaden mod) nie majstrowałem przy nim, a znaki przynależności stały się troche inne niż wcześniej. A wcześniej były za kabiną pilotów. A ich tam niema. Ma ktoś jakieś pomysły? Edited October 22, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
az12121 0 Posted October 21, 2008 Może to efekt tego nowego patcha Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 21, 2008 Raczej nie, nie programowałem go. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 22, 2008 Raczej nie, nie programowałem go. Czy to jest Tu-22 z gry czy Tu-22K dodany do gry? Rozumiem, że ten oryginalny więc większość patch'y modyfikuje pliki z samolotami ale skoro nie instalowałeś żadnego z nich to nie wiem o co biega. Najlepiej mieć kopię całej gry na dysku i wtedy mógłbyś wydobyć oryginalny plik decals.ini do Tu-22 bo o ile mi wiadomo tylko on steruje "znaczkami" Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 22, 2008 Nie dodawany, z gry napisałem zresztą w temacie. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 22, 2008 Nie dodawany, z gry napisałem zresztą w temacie. Zobaczę u siebie tzn w WOI ale może też mam pliki z WOE to Ci przeslę tzn pokażę bo przesyłać nie wolno! Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 23, 2008 U mnie w WOI jest dokładnie tak samo i tak ma być!!! Zobacz zdjęcia Blinderów w necie. Wszystko jest jak w oryginale, jeśli było inaczej to było źle... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 23, 2008 Oj, faktycznie dzięki, znalazłem takie zdjęcie, przepraszam najwidoczniej moja (któraś z kolei) gafa. Share this post Link to post Share on other sites