Signum 0 Posted October 27, 2008 (edited) Witam mas. Mam WoI (proszę nie pytajcie skąd) Ale problem też mam: Żaden samolot nie ma tekstury (po naszemu skina/kamuflażu) tylko tak jakie widzicie. Naprawdę nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje że pomożecie. dziękii. Edited October 28, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 28, 2008 (edited) Odpowiedzi nie mam bo nigdy nie miałem takiego problemu ale może kilka teorii: Jeżeli to jest czysta instalka WOI bez patchy to nie wiem bo u mnie wszystko działało... Jeżeli masz patche to osobiście mam tylko przedostatniego patcha i jest wsio ok ale o ile wiem to najnowszy usuwa tylko problem z gunpod'ami I teraz najbardziej prawdopodobne: zakładam że po zainstalowaniu WOI przeniosłeś samoloty, uzbrojenie i inne ustrojstwa z WOE i prawdopodobnie przeniosłeś przypadkowo jakiś plik systemowy "dll" lub coś takiego, może jakiś plik ini z folderu flight etc. Jeśli tak to polecam reinstalację WOI i bardziej uważne kopiowanie. PS: dawaj zdjęcia w jpg bo poco zaśmiecać forum nadmiarem danych... Pozdro! Edited October 28, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 28, 2008 Już zedytowałem posta. Wyślę Ci PM, z zapytaniem na temat pliku .dll bo coś z nimi robiłem i wydaje mi się że to tu tkwi problem. Dzięki Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 28, 2008 Już zedytowałem posta. Wyślę Ci PM, z zapytaniem na temat pliku .dll bo coś z nimi robiłem i wydaje mi się że to tu tkwi problem.Dzięki Jeśli edytowałeś plik dll (jak???? ) to na pewno coś zchrzaniłeś Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 28, 2008 NiEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Może go przeniosłem do złego folderu albo coś innego Zchrzaniłem. PS; a tak w ogóle można w jakiś sposób edytować pliki .dll.? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 28, 2008 (edited) NiEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!Może go przeniosłem do złego folderu albo coś innego Zchrzaniłem. PS; a tak w ogóle można w jakiś sposób edytować pliki .dll.? Możliwość jakaś zawsze się znajdzie ale to raczej wyższa szkoła jazdy bo to w nich siedzi engine gry. Zaryzykuję stwierdzenie, że na tym forum niewielu jest takich co by to umieli...To jest domena twórców z TW. Edited October 28, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 28, 2008 TY ciacho. To poczekam na pomoc i wyjaśnienie jakieś... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 29, 2008 Wywaliłem ten plik ale nic się nie zmieniło... może pliki decals są uszkodzone, albo coś innego. Aha obiekty takie jak, czołgi też są "gołe". Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 29, 2008 Wywaliłem ten plik ale nic się nie zmieniło... może pliki decals są uszkodzone, albo coś innego.Aha obiekty takie jak, czołgi też są "gołe". To niekoniecznie plik dll bo wydaje mi się, że jeśli on byłby zrypany to cała gra przestała by działać. Wydaje mi się, że ogólnie pliki sterujące texturami powinny być w folderze objects. Zobacz czy tam wszystko jest tak jak u mnie tzn pomijając pliki ini bo je sam z cat'ów wyciągnąłem albo pochodzą z Bunyap weaponpaka. Masz tam przykładowo dwa pliki cat? Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 29, 2008 (edited) Tak są dwa koty, tzn. .cat pliki. Chwila, czy masz może folder Decals w Objects. ? Edited October 29, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 29, 2008 (edited) Tak są dwa koty, tzn. .cat pliki. Chwila, czy masz może folder Decals w Objects. ? Jak widzisz mam ale oryginalnie go nie było (chyba). Stworzył go Bunyap weapo... a ja go przeniosłem z WOE PS podoba mi się określenie "koty" proponuję je przyjąć przy dalszych konversacjach ( np: kotextraktor :rofl: ) Edited October 29, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 29, 2008 (edited) Albo KotCreator... No, no tak, hem.... Na to wygląfa że nie brakuje mi żadnych plików, jeszcze raz sprawdzę... Nic nie brakuje........ Edited October 29, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites