Wraith27 6 Posted December 29, 2008 (edited) Może strzelę jakąś gafę tym pytaniem więc z góry przepraszam jeśli o czymś nie wiem... W 2001 roku ukazała się książka "Lotnictwo wojskowe Stanów Zjednoczonych" tom 1. Tom drugi miał się pojawić chyba w 2003 lub 05 ale jak wiecie to nie nastąpiło... Autorami ksiązki są: Pan E.F.Rybak i Pan Jerzy Gruszczyński. Panowie ci zwykli pisać razem ale po roku 2001 lub 02 się coś zmieniło. Pan E.F.Rybak "zniknął" a Pan Gruszczyński zaczął pisać z Panem Michałem Fiszerem. Pytam oczywiście czy wiecie dlaczego tom 2 nigdy się nie ukazał -czy jest to spowodowane "zniknięciem" Pana Rybaka czy też może był jakiś inny powód??? Próbowałem uzyskać informacje na stronie magnum-x ale niestety nie otrzymałem odpowiedzi... Edited January 3, 2009 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted January 3, 2009 (edited) Chyba nikt tutaj nie zna odpowiedzi (ze mną włącznie) na to pytanie... Edited January 3, 2009 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
koman125 0 Posted February 7, 2009 Ciacho, wejdź na magnum-x.pl jest tam forum. Taki temat już tam istnieje i wszystko jest wytłumaczone. Sam mam tylko I część Lotnictwa Wojskowego USA, bo II nigdy sie nie ukazała :) Share this post Link to post Share on other sites