Signum 0 Posted February 20, 2009 Witajcie panowie. Jakiś czas temu zastanawiałem sie czy dałoby sie zamontować granaty dymne na czołgach, czy gra na to pozwala??? Albo można by to obejść i dać że granaty dymne to uzbrojenie, ale działać będą jak w rzeczywistości.... Share this post Link to post Share on other sites
az12121 0 Posted February 20, 2009 (edited) Czemu miałyby one służyć ? Tylko bajer ? Może dało by się to zrobić dodając je jako nowe uzbrojenie ale osobiście nie wiem czy to jest wykonalne, a może ktoś to już zrobił ? Edited February 20, 2009 by az12121 Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted February 20, 2009 Bajer, Bajer. Tak tylko pytam, i tak bym nie montował tego na naszych modach. Share this post Link to post Share on other sites
az12121 0 Posted February 20, 2009 (edited) Eee!!! Ja wcale nie sugeruje ,że to by było złe! Po prostu byłby to sam efekt umilający zabawę. Bezużyteczne, ale fajne. I chyba nieco skomplikowane. Edited February 20, 2009 by az12121 Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted February 20, 2009 Czołgi odpalają granaty dymne automatycznie np po opromieniowaniu laserem. Gra nie przewiduje takiej możliwości więc nawet jako efekt "estetyczny" jest to niemożliwe... Share this post Link to post Share on other sites