Wraith27 6 Posted December 28, 2009 Heh! Coś mam dziś wenę do pisania Coś ciekawego: stare zdjęcie: nowe zdjęcie: Widzicie komorę uzbrojenia -cosik Suchoj'e nowego wykombinowali choć nie mam pomysłu co to i jak to -Kiedyś tzn w 97' czy 98' pisali coś o konforemnych zasobnikach na uzbrojenie ale czy to jest to to nie wiem. Jeśli nie to znaczy, że samolot został porządnie przebudowany co ma zapewne związek z myśliwcem PAK-FA. 1 Share this post Link to post Share on other sites
+Kulbit80 1,399 Posted February 5, 2010 Przydałby się Berkut do WOx... Share this post Link to post Share on other sites
juri24 0 Posted September 29, 2010 (edited) Jeśli ktoś chce Su-47 do Strike Fighters to macie linka https://sites.google...9/updates/su-47 Miłego grania . Szkoda tylko że to beta ale zawsze coś beta nie ma kopitu ale to da sie naprawić Edited September 29, 2010 by juri24 Share this post Link to post Share on other sites
+Kulbit80 1,399 Posted September 29, 2010 Mam zmodernizowaną betę z kokpitem bliskim orginałowi (jeśli ktoś widział kokpit berkuta ) Model lotu nie jest jednak za dobry - nie zrobisz kulbita czy kobry... Pozdrawiam. Kulbit Share this post Link to post Share on other sites