Sabro 27 Posted April 18, 2016 Witam. Jestem tu nowy, zarejestrowałem się tu głównie po to, by pobierać dodatki do Strike Fighters 2 (tu jest ich najwięcej). Zauważyłem też, że jest ograniczona ilość pobrań w zależności od grupy. Wyjaśniłby mi ktoś jak zdobyć poszczególne grupy? Np. Junior Membera itp.? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted April 18, 2016 Witaj Początkowe grupy zależą od ilości wpisów na forum - kolejno: New, Junior, Valued, itd. Gdzieś to było dokładniej rozpisane za ile jaka ranga ale jakoś nie pamiętam gdzie :( Kolejna grupa rang oznaczona "plusem" przed nazwą jest zarezerwowana dla osób płacących subskrypcję - w zależności od tego na ile czasu wykupiliśmy subskrypcję dostajemy wyższą rangę. Subskrybenci nie mają żadnych ograniczeń jeśli chodzi o dzienne ilości pobrań. Są jeszcze inne rangi jak moderatorzy, administratorzy, założyciele itp. nie wymagające chyba objaśnień oraz rangi takie jak np. "Modders" dla osób tworzących modyfikacje do serii Strike Fighters. Share this post Link to post Share on other sites