Signum 0 Posted August 26, 2008 Ciacho już go masz!? Ja dopiero we Wrześniu będę go miał. Share this post Link to post Share on other sites
ArturR 17 Posted August 26, 2008 (edited) Oto rozwiązanie tego problemu dla wszystkich którzy go mają: KUPCIE WOI !!! tam wszystko gra! To napisz co tam poprawili w kwestii awioniki! Target box wyświetla się na boku hud'a, czy dalej po staremu dopiero gdy zrobimy zwrot w kierunku celu? Co z radarem powietrze-ziemia? Jest możliwość namierzania celów naziemnych poprzez niego, czy to tylko stary "map" z avionics60? Aha co z Maverickami jest możliwość swobodnego namierzania, czy dalej tylko poprzez wciśnięcie klawisza "e" w rejonie celu? Edited August 26, 2008 by ArturR Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted August 26, 2008 To napisz co tam poprawili w kwestii awioniki! Target box wyświetla się na boku hud'a, czy dalej po staremu dopiero gdy zrobimy zwrot w kierunku celu? Co z radarem powietrze-ziemia? Jest możliwość namierzania celów naziemnych poprzez niego, czy to tylko stary "map" z avionics60? Aha co z Maverickami jest możliwość swobodnego namierzania, czy dalej tylko poprzez wciśnięcie klawisza "e" w rejonie celu? Niestety Taget box jest tylko na HUD'zie. Wydaje mi się że celów naziemnych nie da się namierzać, Maveric'ow nie sprawdzałem. Mam grę od wczorajszego wieczoru więc jeszcze muszę zobaczyć... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted August 27, 2008 Kurde zapłon z rozwiązaniem tego problemu mam, Poprostu zmień ID rakiety każdej wpisz na 1. Oczywizda że będzie Ci wywalać czasami 3 na raz. A właśnie samoloty na lotniskach są w hangarach (czy są "static" ?) czy każde lotnisko jest puste? Ja też będę miał ten sim, a Ty Artur będziesz kupywał? Share this post Link to post Share on other sites
ArturR 17 Posted August 27, 2008 Kurde zapłon z rozwiązaniem tego problemu mam, Poprostu zmień ID rakiety każdej wpisz na 1.Oczywizda że będzie Ci wywalać czasami 3 na raz. A właśnie samoloty na lotniskach są w hangarach (czy są "static" ?) czy każde lotnisko jest puste? Ja też będę miał ten sim, a Ty Artur będziesz kupywał? Na razie latam we Flaming Cliffsie, którego nabyłem kilka tygodni temu i muszę przyznać że to niezły sim aczkolwiek z dość dużymi wymaganiami sprzętowymi, jak wyjdzie w Polsce WoI w sensownej cenie to zapewne go kupię. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted September 1, 2008 Więc muszę was zmartwić: Radar terenu to nadal zabawka i nic nie namierza... Maverick'i tylko przez "E" -to ciekawe bo w SFG przed zainstalowaniem patch'y dawało się strzelać Mavami do samolotów i głowica sama lokowała cel... Statici stoją luzem. NA TW JEST NOWY PATCH ale miałem problemy z jego ściągnięciem... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted September 8, 2008 (edited) Hmmm, to dziwne, bo widziałem MiG-i stojące w hangarach. Edited September 8, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted September 8, 2008 No dobra małe sprostowanie: Samoloty stoją i luzem i w hangarach. Czasem nawet 12 obok siebie :12 samolotów + kasetóweczka = Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted September 8, 2008 (edited) No dobra małe sprostowanie: Samoloty stoją i luzem i w hangarach. Czasem nawet 12 obok siebie :12 samolotów + kasetóweczka = No tak a ja muszę czekać na sima jeszcze tydzień . Edited September 8, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites