Signum 0 Posted June 1, 2008 Dobry! Mam pytanie dotyczące capuna a raczej do Jego plików które skasował z serwisu. Czy można je gdzieś indziej pobrać(mam na myśli helikoptery, okręty)????? DZIĘKI! Share this post Link to post Share on other sites
ArturR 17 Posted June 1, 2008 Tak tutaj: http://cplengineeringllc.com/SFP1/ Ale trzeba się zarejestrować! Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted June 1, 2008 (edited) Linków tam od cholery, więc aby się zalogować trzeba kliknąć Donate???? Edited June 1, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
ArturR 17 Posted June 1, 2008 Nie, Donate to pomoc finansowa, oczywiście jeżeli im pomożesz to masz większą pewność że Capun Cię zarejestruje. Przeczytaj wszystko na stronie której Ci podałem. Tutaj masz forum opisane jak się zarejestrować: http://cplengineeringllc_bb.cplengineering...03559a40320ea67 O ile sobie dobrze przypominam to trzeba wysłać do Capuna maila z prośbą Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 2, 2008 Jeśli masz jakikolwiek samolot,okręt itd. zrobiony przez niego to w pliku readme jest do niego mail. O ile wiem to Capun nie robi problemów z rejestracją... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted June 3, 2008 No właśnie niemam i chce pobrać. A coś cisza z Jego strony. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 3, 2008 Napisz mu też w mailu, że postujesz na CA i podaj mu swojego nick'a co by cię mógł tu znaleźć! Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 3, 2008 (edited) Napisz mu też tak: First Name: xxx Last Name: xxx User Name: Signum City: xxx State:xxx Country: xxx ISP: TELEKOMUNIKACJA POLSKA S.A <----- nie wiem o co tu biegało ale się nie czepiał... Edited June 3, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 12, 2008 I jak tam, dogadałeś się? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 12, 2008 Firefox'ikiem latałeś? Niezłego ma kopa ta maszynka :biggrin: Share this post Link to post Share on other sites
koman125 0 Posted June 17, 2008 Kurde fajna ta strona, tam jest więcej niż na tym forum ;p Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 14, 2008 Ja niemogę, usunął mnie! moje konto. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 14, 2008 Ja niemogę, usunął mnie! moje konto. A podał jakiegoś powoda???? Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 14, 2008 (edited) Cytuję: Remember your comments at CombatAce on the post by Column5? Your account was cancelled Dobra postnąłem ale się nie śmiałem z tego jak na przykład Column ! Edited October 14, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 14, 2008 A o co konkretnie biegało tzn co mu tam w tym poście napisłaś że się wkurzył? Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 14, 2008 (edited) "???" coś takiego chyba, ale niestety nie pamiętam dokładnie, bo topic został usunięty więc zobaczyć tego posta nie można, a tak wogóle od kiedy column stał się adminem zaczeły wszystkie tematy znikać. Jestem prawie pewien że chodzi tu o konflikt pomiędzy Miragefactory a A-team , może ktoś ma więcej info na ten temat? Edited October 14, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
az12121 0 Posted October 14, 2008 No to mamy na forum małą zimną wojnę. Ajajaj... Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 15, 2008 (edited) No to mamy na forum małą zimną wojnę.Ajajaj... No cóż...niektórzy są może trochę zbyt wrażliwi ale z adminami lepiej nie zaczynać. Miałem kiedyś małą scysję ,nie pamiętam z kim ale to był ktoś ze "starszyzny plemiennnej". Napisałem mu "żeby się rozpłakał" skoro nie może znaleźć rozwiązania mojego problemu. Na szczęście skończyło się tylko na usunięciu topic'a i wyjasnieniach przez PM'a. Od tej pory zachowuję "respect" dla władzy Edited October 15, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 15, 2008 (edited) Muszę przyznać że tutaj admini są bardzo, ale bardzo łaskawi w porównaniu z innymi polskimi forami o tej tematyce, uwierzcie mi naprawdę, zresztą capuna zbanowali bez powodu, (nie będę używał tu żadnej ikonki bo jeszcze sobie coś pomyśli Capun ;) ) Edited October 15, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted October 15, 2008 Muszę przyznać że tutaj admini są bardzo, ale bardzo łaskawi w porównaniu z innymi polskimi forami o tej tematyce, uwierzcie mi naprawdę, zresztą capuna zbanowali bez powodu, (nie będę używał tu żadnej ikonki bo jeszcze sobie coś pomyśli Capun ;) ) Ciekawe o co im poszło??? bo chyba nie o pieniądze? Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 15, 2008 (edited) Ciekawe o co im poszło??? bo chyba nie o pieniądze? Kto to wie? Podobno jak pisał calumn sam nie wie o co w tym "konflikcie" poszło. PS. Od wczoraj niemam odpowiedzi od niego. (capuna) Edited October 15, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted October 16, 2008 Okazuje się że głosuje team czy mnie "re-instate" czy zostawić w stanie terażniejszym. Share this post Link to post Share on other sites