Signum 0 Posted June 10, 2008 Dobry! Czy wiecie może czy dałoby się wykonać dymnice (świece dymne)? Bo widziałem w LOMAC-u na filmach że są , Ale w żadnym filmie i wogóle nigdzie nie znalazłem takich świec w grach TW. (chodzi mi o te podwieszane na końcówkach skrzydeł) Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 11, 2008 Takim sposobem na około można by dodać dodatkowe emitery dymu z silników i tylko umiejscowić je na końcówkach skrzydeł. Ich kolor to kwestia efektu. Share this post Link to post Share on other sites
ArturR 17 Posted June 11, 2008 Jest jeszcze możliwość stałego emitowania tych "vortexów" tzn. pary z końcówek skrzydeł który występuje przy przeciążeniach, zmieniając np. VortexEmitterName=WingtipVortexEmitter ... VortexG=2.5 -> 1.0 Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted June 11, 2008 Nie zrozumieliście mnie zbytnio: Jak widzicie na różnych Air Show-ach samoloty nie mają podwieszonego uzbrojenia, tylko mają pod skrzydłami podwieszone to coś , to coś to są te "dymnice" które tworzą dym. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 11, 2008 Rozumiemy Cię doskonale i jako, że nie wiemy czy w TW series jest mozliwość dodania takich gadżetów to piszemy jak można to obejść... Share this post Link to post Share on other sites