kukulino 1 Posted July 26, 2008 (edited) Horúca novinka od Mirage factory a dlhoočakávaný mod je tu!!! http://forum.combatace.com/index.php?autoc...p;showfile=7033 Kráááásnýýýý kúsok to je A toto je screenshot len jednej verzie... Edited July 26, 2008 by kukulino Share this post Link to post Share on other sites
+76.IAP-Blackbird 3,557 Posted July 27, 2008 Sitting here still at work couldn`t test it how many versions are in this 89MB pack?! looks good!!!! Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted July 27, 2008 There are four versions in the pack. 3xUSAF and 1xSpanish. Full pack size ---- 765mb!!! No missiles or guns Well, recce plane Can not say more. You must try :yes: Share this post Link to post Share on other sites
+76.IAP-Blackbird 3,557 Posted July 27, 2008 Sounds great, damn over 700MB I think I need a whole PC for WOE!?!?!?!?!?! Share this post Link to post Share on other sites
deRuyter 0 Posted August 5, 2008 Konecne je to zrovnane: - jedni ludia si kupuju MS Flight Sim XXXX a do toho si mozu pridat Tornado, 109-u a pod. - teda vojenske lietadla - no a my s bojovym simulatorom mame konecne kvalitne lietadlo, ktore mozeme len lietat a kochat sa okolim Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted August 5, 2008 A to je ešte dobrý adrenalín pre toho kto si chce zalietať WOV a mať historický loadout... Rušiace dipóly dostaly vraj až v r. 1972... http://forum.combatace.com/index.php?showtopic=30727&hl Vitaj opäť u nás, brate Share this post Link to post Share on other sites
deRuyter 0 Posted August 5, 2008 A to je ešte dobrý adrenalín pre toho kto si chce zalietať WOV a mať historický loadout... Rušiace dipóly dostaly vraj až v r. 1972... http://forum.combatace.com/index.php?showtopic=30727&hl Vitaj opäť u nás, brate zdar ono na druhej strane tym raketam chvilu trvalo, kym sa vyvinuli. Predsa len tie prve boli skor staticke systemy, mobilne prisli do sluzby az niekedy v 70-ych rokoch. Ked musis raketu tankovat kyselinou dusicnou, tak to nie je sranda. Takze zalezalo na tom, co ten Phantom letel skumat. Staticky ciel, ktory moze byt chraneny pevnou bateriou rakiet - to musel byt adrenalin. Situaciu na fronte, kde nieco podobne ide urobit dost tazko - to bol asi iny pripad. Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted August 5, 2008 (edited) Vo WOV ma zo SAMov najviac dávali dole SA-2F (po našom S-75M, ak som to správne vygúglil... Ale neverím tomu, lebo to bolo z nejakej anglickej stránky ). Hold, bez flérov a dipólov to nie je "milk run" Stačí ak si ju nevšimneš... Wingman aj RWR síce varuje, ale to je sem tam prd platné keď tých mŕch vyletí skoro 30 (ale rôzne verzie)... Edited August 5, 2008 by kukulino Share this post Link to post Share on other sites
deRuyter 0 Posted August 5, 2008 30? To kolko baterii po tebe strielalo? 1 system dokaze navadzat udajne 3 rakety, takze to by tam muselo byt skarede vela baterii. Ako to hra spravne modeluje. Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted August 5, 2008 (edited) Hore okolo Hanoja to je peklo... Rátal som to v debriefingu. Ako KIA, ak sa nemýlim... Čosi mi hovorí 24 že ich bolo, ale zdá sa mi že aj viac som už narátal. Lebo keď ma sundali (a to nepálili len po mne), šili ďalej po mojom flighte, pravda. Pred chvíľou som narátal 14 nahlásených SAMov, a rátať som začal asi 8-9 SAMov pred tým než ma dal dole Mig-21 Než som začal rátať, ich spokojne mohlo byť ďalších 10. A potom ma to už nebavilo, tak som misiu vypol Z tohto počtu boli 3 SAMy pre náš flight (všetko SA-2F, ale veedľaaaa, veeedľaaa ) Edited August 5, 2008 by kukulino Share this post Link to post Share on other sites