kosmo92 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Siema wie ktoś coś o tym tajnym śmigłowcu użytym w operacji "Trójząb Neptuna" czyli pozbycia się Bin ladena ?. Wszelkie rysunki mile widziane Quote
SFP1Ace Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) Hejka, ja wiem, że na pewno nie wyglądały jak w "Zero Dark Thirty"! Edited March 1, 2013 by SFP1Ace Quote
kosmo92 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 W Zero Dark Thirty były ładne takie powiązanie z f-117 : http://avenueedmonton.com/files/articles/for_web_zdt_stealthhawk_sheet-01_planelevations_tc_2012-01-06.jpg czytałem gdzieś że jakiś człowiek który pracował w departamencie obrony widział stealth blackhawki i powiedział że są bardzo podobne do tych z filmu potem ten człowiek wywołał burzę w kongresie że została złamana tajemnica rządowa. Mi się wydaje że zostały zrobione jako rozwiniecie koncepcji cichego śmigłowca rah 66 commanche ale tego nikt nie wie . Quote
Recommended Posts