Jump to content

LuckyLuke15

NEW MEMBER
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LuckyLuke15

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Pravda o střelách vzduch-vzduch / PLŘS

    Toto je "podpisový topic" sloužící jako petice a podpisový arch. Účelem akce je přesvědčit redakci časopisu L+K, aby byl zveřejněn článek, který by popisoval vývoj, vlastnosti, omezení, výkony apod. nejvýznamnějších A2A střel od 50. let do současnosti, což asi vydá na menší seriál. Samozřejmě předpokládám, že redakce se vyhne používání nevěrohodných zdrojů. Také není nutné pouštět se do politicky ošemetných srovnání. Zcela postačí syrové údaje, laskavý čtenář již jistě sám vyvodí patřičné závěry. Vzhledem k tomu, že redakce má dozajista dostatek svých článků a námětů na ně, bude vhodné zahájit menší "petiční akci", kterou provizorně nazývám jménem "Pravda o PLŘS" Po dostatečně velkém množství "podpisů" (cca 100) či po uplynutí lhůty (odhadem v polovině srpna nebo začátkem září - podle ohlasu) vytvořím předběžný text emailu, který bude zaslán redakci spolu s odkazem na tento podpisový topic. Tento bude předložen a proběhne přibližně 1 - 2 týdenní lhůta na připomínkování textu. Závěrečný text bude po uplynutí této lhůty předložen k hlasování (opět cca 1 - 2 týdny) a bude-li schválen, odešlu ho redakci. Uvědomuji si zdlouhavost celého postupu, ale snad jen takto bude zaručena co největší demokratičnost a co největší spoluúčast všech. Svůj "podpis" vyjádřete prosím formulací: "Já, <Váš login> dne <aktuální datum> vyjadřuji svůj souhlas s iniciativou Pravda o PLŘS " Děkuji všem za Váš čas a všem podepsaným za Váš příspěvek objasnění skutečného stavu věci. Lucky Luke Já, LuckyLuke15 dne 22. července 2010 vyjadřuji svůj souhlas s iniciativou Pravda o PLŘS.
  2. Ruské střely / zbraně

    Dovolil bych si navrhnout jednu menší akci, která souvisí s tématem. Účelem akce je přesvědčit redakci časopisu L+K, aby zveřejnila článek, který by popsal vývoj, vlastnosti, omezení, výkony apod. nejvýznamnějších A2A střel od 50. let do současnosti, což by asi vydalo na menší seriál. Samozřejmě předpokládám, že redakce by se vyhnula používání nevěrohodných zdrojů. Také není nutné pouštět se do politicky ošemetných srovnání. Zcela postačí syrové údaje, laskavý čtenář již jistě sám vyvodí patřičné závěry. Vzhledem k tomu, že redakce má dozajista dostatek svých článků a námětů na ně, bylo by vhodné zahájit menší "petiční akci". Protože si vážím anonymity fóra, navrhuji založení jakéhosi "podpisového topicu", kde byste Vy, jednotliví uživatelé a uživatelky mohli vyjadřovat svůj souhlas s návrhem, což by reprezentovalo podpis. Po dostatečně velkém množství ohlasů by bylo možné zaslat redakci mail (jehož text by byl řádně prodiskutován se všemi "podepsanými") spolu s odkazem na tyto stránky jako na podpisový arch. Pokud se někdo z Vás tedy vyjádří kladně k tomuto návrhu, založím vlastní, zmíněný, topic sloužící podpisování. Děkuji Lucky Luke
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..