Jump to content

Zoidberg

NEW MEMBER
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zoidberg

  1. Několik otázek od začátečníka

    Ďakujem, hneď je to lepšie. Akurát mi vadí, že nebude moc času na lietanie, povinnosti volajú. :cray:
  2. Několik otázek od začátečníka

    Pozrel som si screenshoty a zistil že na niektorých vyzerá hra lepšie než u mňa. Detaily mám na plno. To bude nejaký mód alebo sa mi to iba zdá, že to vyzerá lepšie? A ešte jedna vec. Stromy. Oni tam nie sú alebo som ja niečo pokazil?
  3. Několik otázek od začátečníka

    Ahoj!!! Zatial nemám otázky ale to príde. Chcel som len pozdraviť. Lietam hlavne Sturmovika, občas MSFS 2004 ale chcel som skúsiť "rúry". Uvažoval som nad Lock on ale dnes som náhodou uvidel v Tescu WoE tak som to zobral ako znamenie a úž to mám nainštalované. Vedel som že sa dá stiahnuť veľa lietadiel a modov tak som nešiel túto stránku a pozerám, že tu je CZ/SVK sekcia. Tak, predsa otázka, stiahol som na odporúčanie SFP1E Extract utility, k čomu presne to slúži? Teda budem to potrebovať, alebo to je len pre tích na vyššej úrovni čo sami niečo tvoria?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..