kukulino 1 Posted October 18, 2007 (edited) a jeste statni znak SK To dostriekame na mieste Edited October 18, 2007 by kukulino Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted October 18, 2007 nene nastrikam to ja a pak ti ji necham poslat ruslanem Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted October 18, 2007 (edited) nene nastrikam to ja a pak ti ji necham poslat ruslanem ...aby to tu malo kde pristáť... Edited October 18, 2007 by kukulino Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted October 21, 2007 (edited) Človeče, ešteže si nepráskol s tým F-117!!! Toto nám už nerob. Koľko chlapov sa zhrozilo nad tým, že chceš s ňou skončiť Edited October 21, 2007 by kukulino Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted October 21, 2007 AMOKFLOO ME S NI POMUZE JAK DODELAME ALOUETTE. TAK NEBOJ. Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted October 21, 2007 No veď ja nebojím, len pomerne dosť ľudí malo "nahnáno" z toho, že by si to nechal :yes: To by bola predsa škoda Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted October 21, 2007 Jinak alouette bude mit jednu vychytavku napadlo me ze kdyz je ve hre pohled z kokpitu, tak je din kdyz se joystick pohybuje jen tak, takze tam bude videt ruka ktera ho bude drzet. plus nohy na pedaly a vse animovany. Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted October 22, 2007 Jinak alouette bude mit jednu vychytavku napadlo me ze kdyz je ve hre pohled z kokpitu, tak je din kdyz se joystick pohybuje jen tak, takze tam bude videt ruka ktera ho bude drzet. plus nohy na pedaly a vse animovany. A bude aj animácia stlačenia tlačítka FIRE? Zaujímavý nápad. Tak sa radi necháme prekvapiť :yes: Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted October 22, 2007 NE TO OPRAVDU NEBUDE :D Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted October 22, 2007 (edited) Sa hovadsky teším na tú Mi-24D, čo plánuješ. Ma to tak prepadlo, no. A ešte sa teším na ten UH-1 Huey, aj Komanche aj Apache, aj Mi-2 a Mi-8 sa už neviem dočkať... No som Ti na začiatku chcel napísať, že sa teším na Mi-24 a vidíš ako to dopadlo (som nevymenoval všetko, pravda) Edited October 22, 2007 by kukulino Share this post Link to post Share on other sites
vrkuboy 0 Posted October 23, 2007 no ale nebude to hned vsak jenom ta osmicka jak se dela dlouho, Share this post Link to post Share on other sites