Signum 0 Posted July 2, 2008 (edited) Siemka Panowie! Słyszałem że na serwisie ktoś pracował (jeżeli nie pracuje) nad Chińskim lekkim myśliwcem wielozadaniowym J-10, widziałem już jego fotkę, i czy może wiecie skąd go pobrać? Bo na CA raczej go niema. Dzięki! Edited July 3, 2008 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 3, 2008 Siemka Panowie!Słyszałem że na serwisie ktoś pracował (jeżeli nie pracuje) nad Chińskim lekkim myśliwcem wielozadaniowym J-10, widziałem już jego fotkę, i czy może wiecie skąd go pobrać? Bo na CA raczej go niema. Dzięki! O ile mi wiadomo to jeszcze nie został "oblatany" Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted July 3, 2008 A właśnie że został, wejdź sobiue na general disscusion i Sticky: July, znaczy to od góry, tam na pierwszej stronie Muesli zamieścił fotosa tego J-10. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 3, 2008 A właśnie że został, wejdź sobiue na general disscusion i Sticky: July, znaczy to od góry, tam na pierwszej stronie Muesli zamieścił fotosa tego J-10. Rzeczywiście ale to wersja beta więc myślę że on gdzieś w poście jakimś zamieścił link do rapidshare'a. Wysłałem mu PM z pytaniem o tego linka. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 3, 2008 Heh sam znalazłem: http://cachefile10.fs2you.com/zh-cn/downlo...6/J-10Abeta.rar Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted July 3, 2008 No dzięki CIACHO , właśnie go pobieram. Share this post Link to post Share on other sites