Signum 0 Posted February 21, 2009 (edited) Witam! Może to nie za bardzo związane a lotnictwem, ale potrzebuję pomocy. Mam problem z tym programem mianowicie to gdy otwieram film .avi to program sie wiesza a po chwili pojawia sie błąd i odtwarza tylko dzwięk, i pojawia się błąd: Pojawia się on kilka razy i wyskakuje raport o błędzie, że program zostanie zamknięty: Mam DirectX (10), kodeki są NA PEWNO w porządku. Ale po odinstalowaniu to samo dzieje sie z innymi filmami i innymi programami (tutaj na WMplayer, ale prsy NokiaVideoManager dzieje sie to samo! Taki sam błąd!), wcześniej miałem z Allplayerem problem bo nie czytał napisów ale po reinstallingu wszystko było ok. Mam Service Packa 3, a błąd jest tylko z filmami *.avi . Aha teraz zainsalowałem wersję starszą 2.1 i błąd też jest, tylko na plikach .avi. Edited February 21, 2009 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted February 21, 2009 (edited) Serdecznie przepraszam! To było coś nie tak z FFDshow, już naprawiłem, można zamknąć. Dzięki. Edited February 21, 2009 by Signum Share this post Link to post Share on other sites