+guyran 13 Posted April 21, 2009 יש תופעה מעצבנת בכנפיים מעל ישראל. כאשר מבצעים משימה מול אויב ערבי, צצים מטוסים מצריים מעל סוריה או ירדן ולהפך. אני מבין שלמפתחי הסימולטור אין הבדל בין אויב מצרי ירדני או סורי, אבל לישראלים שמכירים את ההיסטוריה של קרבות האויר זה מבאס. האם יש המלצות לפתרון? רן Share this post Link to post Share on other sites
Mannie 21 Posted April 21, 2009 יש תופעה מעצבנת בכנפיים מעל ישראל. כאשר מבצעים משימה מול אויב ערבי, צצים מטוסים מצריים מעל סוריה או ירדן ולהפך. אני מבין שלמפתחי הסימולטור אין הבדל בין אויב מצרי ירדני או סורי, אבל לישראלים שמכירים את ההיסטוריה של קרבות האויר זה מבאס.האם יש המלצות לפתרון? רן v האם אתה משחק במצב מערכה או בקרבות בודדים? המישחק הוא די רנדומלי בבחירת האויב בו תיתקל,ביננו, זה כ"כ חשוב? בו נגיד שמבחינה זו "כוכב כחול" היה יותר אמין. Share this post Link to post Share on other sites
+guyran 13 Posted April 22, 2009 vהאם אתה משחק במצב מערכה או בקרבות בודדים? המישחק הוא די רנדומלי בבחירת האויב בו תיתקל,ביננו, זה כ"כ חשוב? בו נגיד שמבחינה זו "כוכב כחול" היה יותר אמין. בשלב זה אני מנסה לשחזר קרבות אויר היסטוריים של חיל האויר. שניים מהם כבר פירסמתי בפורום משימות משתמש האתר זה. הכנסתי גם כמה קליפים של קרבות אויר ל-TOYTUBE http://www.youtube.com/user/guyran2000 לי חשוב מבחינת הדיוק ההיסטורי לא להיתקל במטוסי קרב עם סמלים מצריים מעל טריטוריה סורית. יכול להיות שזאת רק בעיה פרטית שלי... לא אהבתי את כוכב כחול בזמנו - משחק ארקייד לטעמי ופחות סימולטור טיסה. רן Share this post Link to post Share on other sites