Jump to content
Sign in to follow this  
themightysrc

OFF - The Movie(s)

Recommended Posts

Hi,

 

This is really a minor league plea for help, as it doesn't affect the game per se.

 

I recently reinstalled OFF due to a major XP screw up, and I was reminded that the intro movies that used to run so sweetly and look so good went West some time ago when I was still running pre-crash. What happens now, if I try to view a movie (eg, the credits) is that it does fire up but does so with an extremely lurid palette of greens, reds, blues, etc. You can still pick out the aircraft shapes, and the actual movement on screen is fine, but the LSD effects are quite overwhelming.

 

I'm sure it's actually an XP thing, but I don't know how to fix it. Any ideas?

 

thanks,

Si

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure this isn't a video driver issue?...if you are using the default ones that ship with XP...you should update them, because they will be ancient.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi UKW,

 

I'm running a Radeon card that I recently purchased (top of the range for AGP - ie, not that powerful), and I think that the drivers are all up to date. But I'll check. Thanks for pointing out the obvious!

 

Cheers,

Si

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.