Wraith27 6 Posted December 28, 2009 Siemka! Nie wiem jak to się stało ale "popsuło" mi się kilka samolotów: F-22 -zaraz po starcie zaczyna się przekręcać w prawo -nie do opanowania -nawet jak nie lecę nim ale spotykam go w powietrzu to widać, że nim coś nienaturalnie rzuca... T-95MS6/MS16/MSM -tu jest jeszcze gorzej -od razu na pasie robi fikołka przez prawe skrzydło i kaplica -co ciekawe pozostałe samoloty formacji startują normalnie... Nic nie zmieniałem ani nie modyfikowałem...chyba...!!!! PS mam WOI z wszystkimi patch'ami jak by kto pytał :) Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted February 5, 2010 Więc tak problem Raptora już rozgryzłem - coś jest nie tak przy starcie -samolot nie chce się oderwać od pasa i jak się nie zdąży to po prostu urywa się podwozie plus powstają jakieś inne uszkodzenia stąd ten strit na prawo. Przy jakiej prędkości startujecie Raptorem? Z Tu-95 nadal nie wiem... Czy ktoś z was ma ten sam problem? Share this post Link to post Share on other sites