Wraith27 6 Posted March 16, 2010 Kontynuacja tematu z marcowego numeru NTW : Share this post Link to post Share on other sites
az12121 0 Posted March 17, 2010 No no. Wygląda to że tak powiem ...dość ciekawie Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted March 18, 2010 (edited) ładnie.... Edited March 18, 2010 by Signum Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted March 18, 2010 Przyznam, że z tym może być mały problem -latałem już "nad" tym cholerstwem ale niestety nie chciało strzelać -nie zajmowałem się tym jeszcze szczegółowo więc nie wiem czemu... jeżeli problem polega na tym, że Newa będąc ustawiona jako Static SAM nie jest w stanie jednocześnie obsługiwać rakiet IR -mam na myśli oczywiście ewentualne ograniczenie gry -to może nic z tego nie wyjść... Share this post Link to post Share on other sites
Yac 0 Posted March 25, 2010 W jakim programie SAM-a robiłeś? 3dmax - czy Maya? Wygląda znakomicie Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted March 26, 2010 W jakim programie SAM-a robiłeś? 3dmax - czy Maya? Wygląda znakomicie W 3dmax'e ale okreslenie "ze robiłem" jest trochę na wyrost - użyłem modeli R-73 i S-24 zrobionych przez Krizis'a. Nadal nie wiem czy to działa -nie miałem kompletnie czasu... Share this post Link to post Share on other sites
Yac 0 Posted March 27, 2010 Można gdzieś cfg zobaczyć? No i widzę żeś Breslauer jak i ja ;) Pozdrawiam z Popowic :) Share this post Link to post Share on other sites