yarag 0 Posted October 21, 2010 Zdar. Mám problem s těmahle bombama. I když mám zaměřenej jakejkoli cíl, tak se mi bomba neodhodí. Zkoušel jsem všechny režimy od easy až po hard a stejně to nejde. Bomba se mi odhodí jen na zaměřenej primární cíl a to jen když je zaměřenej přes klávesu E Nedá se to nějak vyřešit? Zkoušeno na SF2 Europe na různejch verzích. Share this post Link to post Share on other sites
+76.IAP-Blackbird 3,557 Posted October 21, 2010 Hi, you need a laserdesignator, LANTIRN pod, or a integrated Laser inside the plane. Then fly a light dive and drob the bomb. It should work! hodne stesti Share this post Link to post Share on other sites
+Monty CZ 209 Posted October 21, 2010 Čau, tahle bomby se vždy zaměřují klávesou E a nevím jestli fungují jen na primární cíle ale myslím že ne. Jak psal Blackbird potřebuješ mit na letadle laserdesignator (buď vestavěnej nebo podvěšenej) be toho se bomba neodhodí. Monty CZ Share this post Link to post Share on other sites
yarag 0 Posted October 21, 2010 Zkoušel jsem to na A-10Thunderbold. Ta ho má integrovanej. GBU se odhodí jen na primármí cíl, bez ohledu na to, v jaký jste od něj vzdálenosti a směru. Na jiný cíle zaměřený jak přes klávesu E, tak zaměřený a zamčený v radaru nereaguje. Že by nějakej bug? Share this post Link to post Share on other sites
+Monty CZ 209 Posted October 22, 2010 Zkoušel jsem to na A-10Thunderbold. Ta ho má integrovanej. GBU se odhodí jen na primármí cíl, bez ohledu na to, v jaký jste od něj vzdálenosti a směru. Na jiný cíle zaměřený jak přes klávesu E, tak zaměřený a zamčený v radaru nereaguje. Že by nějakej bug? Člověče teď nevím jaká verze A-10ky je v SF2E, ale myslím, že Ačko nemělo integrovanej laser. já teda na tohle nejsem největší odborník protože jsem zkusil warthoga tak všehovšudy 5x a protože mi taky nešly odhodit GBUčka a nevěděl jsem co je laser, tak jsem tam podvěsil Mk-82ky protože s těma se to dá trefit skoro stejně :-) Můžu to doma vyzkoušet. Obecně mám s laserem nebo TV naváděnejma bombama problém jak nepřeletět cíl dřív než dopadne bomba, protože se pak zruší zaměření. U A-10ky to teda nehrozí protože se sotva plazí. Zkus se na to zeptat v anglický sekci, nebo se podívej do knowledge base. Monty CZ Share this post Link to post Share on other sites
+76.IAP-Blackbird 3,557 Posted October 22, 2010 A-10 doesn`t have Laserdesignator, it needs a Lantirn POD for precision strikes. So put a pod on it use the GBU`s and you are ready to go! Share this post Link to post Share on other sites
+Monty CZ 209 Posted October 22, 2010 A-10 doesn`t have Laserdesignator, it needs a Lantirn POD for precision strikes. So put a pod on it use the GBU`s and you are ready to go! I tested it on stock A-10 (78) the earlier one has no ability to carry GBUs. There is no stock lantirn POD and it is possible to drob GBU on target like runway etc, not on AAA just like yarag said. Monty CZ Share this post Link to post Share on other sites
+76.IAP-Blackbird 3,557 Posted October 22, 2010 May I ask you Monty were are you from? I lived in Prague 6 Device for some years, prague 5 I grew up and was born in Motol Hospital Share this post Link to post Share on other sites