Jump to content
Sign in to follow this  
christian59

problem with Lewis Gun gun pod

Recommended Posts

with the new weapon editor a try to use the nieuport 17 family

 

but if the gun work well i have another muzle flash alway at the same positon but a different aim

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed this too.sometimes I have 3 muzle flashes and while the tracers shoot in the right direction the flash apears to change orientations somtimes going to the left or right as well as forward.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok find the problem :yes:

 

it's in the weapondata.INI

 

[WeaponDataXXX]

TypeName=lewis01

FullName=Lewis mount

ModelName=lewis1.LOD

Mass=20.000000

Diameter=0.100000

Length=1.200000

SubsonicDragCoeff=0.200000

SupersonicDragCoeff=0.770000

AttachmentType=NATO,FRANCE

SpecificStationCode=

NationName=FRANCE

StartYear=1915

EndYear=1918

Availability=2

BaseQuantity=100

Exported=TRUE

ExportStartYear=1915

ExportEndYear=1918

ExportAvailability=2

WeaponDataType=3

GunTypeName=

MaxRounds=0

MuzzlePosition=0.000000,0.000000,0.000000 ----------------REMOVE :haha:

LightPosition=0.000000,0.000000,0.000000 ---------------REMOVE :haha:

AimDirection=0.000000,0.000000,0.000000 ---------------REMOVE :haha:

EjectShells=0 --------------REMOVE :haha:

 

THEN use the weapon editor and all gun will work properly

 

very strange :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..