Jump to content
Sign in to follow this  
cgold

Screenshot of the Month Question

Recommended Posts

Maybe I just don't know pictures that well, but when I want to post a pic on the "Screenshot of the Month", my computer will NOT do anything. I go to upload the pic and the "Attachments" system says something to the effect of "Attachment space used: 13.88 MB of 8MB. I photoshopped a picture (to get the pic the correct size) and I saved it as a JPEG. The pic is on like 73KB. I tried everything in my power to try and post (and at multiple computers too!) pictures but to no success. Any suggestions? :help:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I usually upload my jpegs with free image uploaders (imageshack, monsterup etc) and copy/paste the link in the "insert image" function. I never tried the "attachment" way.

Edited by fougamagister

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a photobucket account but, unfortuneately, I forgot my username and password. I'll see if I can find it embedded in some .txt file somewhere in my SFp1 stuff. I know I typed it down somewhere... :dntknw:

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can try the galleries right here, which, thanks to Fates reminder, I've been doing a lot more lately, and full-sized!

 

Check it out through the gallery link above, right...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..