Signum 0 Posted May 24, 2008 Mowa jest o grze Wings over Vietnam a mianowicie o jej problemach. Problem jest dość trudny do zrozumienia (sam go do tej pory nie rozumiem). No więc.... gdy gram ekran jest widoczny "w połowie" czyli widoczna jest tylko połwa rzeczywistego ekranu (z monitorem wsz. wporządku, bo wymieniałem 2 razy ) Jakby ktoś chciał żeby mu wyjaśnić >>>pisać tutaj<<< PS: Co ciekawe w screen shotach widoczny jest cały ekran. Share this post Link to post Share on other sites
ArturR 17 Posted May 24, 2008 Nie bardzo rozumiem? Może chodzi o rozdzielczość jaką masz ustawioną w grze? Ten problem masz tylko w WoV'ie? Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 25, 2008 Nie bardzo rozumiem? Może chodzi o rozdzielczość jaką masz ustawioną w grze? Ten problem masz tylko w WoV'ie? Rozdzielczość próbowałem zmieniać ale bez skutków. Tak ta wada jest tylko w WoV. Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 25, 2008 O co Kaman??? Widać tylko połowę rzeczywistego ekranu (tylko że obraz jest powiększony) Share this post Link to post Share on other sites
+Stary 2,427 Posted May 25, 2008 Signum, a nie zmieniałeś może ustawień "Display Aspect Ratio" w ustawieniach graficznych? Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 25, 2008 Nie nic nie szperałem w plikach to pojawiło się od samego początku, od pierwszej instalacji gry. Share this post Link to post Share on other sites
+Stary 2,427 Posted May 25, 2008 Sprawdź jakie masz ustawienia dla Display Aspect Ratio. Jak jeszcze byś nam podał model monitora, to może byłoby prościej z pomocą. Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 25, 2008 Monitor(obecny)-Samsung SyncMaster 940n Ale nie rozumiem zbytnio o jakie ustawienia ci chodzi. Share this post Link to post Share on other sites
ArturR 17 Posted May 25, 2008 Staremu chodzi o ustawienia graficzne w samej grze. Wchodzisz w options->graphics, tam masz między innymi to "Display Aspect Ratio" Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 25, 2008 Zawsze lepiej się upewnić. Podam wam za niedługo. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted May 26, 2008 Podłącz dwa monitory, postaw je obok siebie i gitara A tak serio to nie mam bladego pojęcia... Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted May 26, 2008 (edited) Ale po co Ci właściwie WOV jak masz WOE ???? Samoloty, tereny, kampanie, misje itd. przegrywasz do WOE i gitara Edited May 26, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 26, 2008 Ale po co Ci właściwie WOV jak masz WOE ???? Samoloty, tereny, kampanie, misje itd. przegrywasz do WOE i gitara Jak było naprawdę??? Było tak: wpierw kupiłem WOV ale zauważyłem że jest niezbyt to kupiłem SFG które nie były lepsze i w końcu kupiłem WOE które działa do dziś bez problemów. Niestety taka smutna historia. Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 27, 2008 No...i CA_Stary masz już tą długo oczekiwaną ode mnie pomoc??? Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 29, 2008 No nic... pozostało mi napisać topika na angielskim forum, szkoda że nikt niamoże mi udzielić pomocy Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted May 29, 2008 No nic... pozostało mi napisać topika na angielskim forum, szkoda że nikt niamoże mi udzielić pomocy Skoro nie masz problemów z WOE to w czym problem??? Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 29, 2008 Wiem. Ale zatęskniłem za Wetnamem Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted May 29, 2008 Wiem. Ale zatęskniłem za Wetnamem No to przegraj wszystkie bebechy z WOV do WOE i wszystko powinno działać! Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 29, 2008 Pewnie że tak zrobiłem, już dawno... Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted May 29, 2008 (edited) A płytkę z WOV opraw w ramkę i powieś sobie nad łóżkiem z podpisem "ZASŁUŻONY" Edited May 29, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 29, 2008 Pewnie że tak zrobię Tylko przez u a nie ó. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted May 29, 2008 Pewnie że tak zrobię Tylko przez u a nie ó. FIXED !!! Uff ,zdążyłem zanim Arturo zobaczył... Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted May 29, 2008 No szczęście, ale powróćmy do tematu. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted May 29, 2008 No szczęście, ale powróćmy do tematu. Myślałem, że go skończyliśmy... Share this post Link to post Share on other sites