Jump to content

Recommended Posts

A few people including myself have noticed that some weapon effects are gone. Not blaming the weapons pack because my stuff wasn't tested in SF2V until today. Has anyone else noticed this? Specifically, my willie pete has gone away even though all the names and content appears in the missleobject.ini located in the Object folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is like a new effects thingy some people have discovered. Some of mine work and some dont. Are you fully patched by the way?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Non patched the effects were broke. Is it only the WP effects? What else are you missing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure. I'm testing the O-1 and noticed that the WP are gone. Others mentioned the Nuke effects. Odd how some are fine and others just went *poof*.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are going to need one of the affects gurus to figure out the new system.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..