Jump to content
Sign in to follow this  
HAmmer

Problem after rearming

Recommended Posts

As anyone had this trouble with the new patch? There's been a few times where

i land and rearm then i go search for a target and im not able to lock on to it and i cant fire my missles i push the release button and nothing happens. Anyone else experience this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i havent had this problem - at least not yet. And i have rearmed quite a few times. Is it reproducable?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never had this problem either.

I've nottest that it won't reload the chaff and flare count after rearming. I thought this had been fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

JayJay

 

I just did a little testing on the chaff/flares thing.

 

I didn't have any problem getting them replensihed when rearming but ther was one thing that looked a little odd:

 

If you look had the chaff/Flares counter by you right elbow (a little hard if you havent dont the view constraints tweak) you can see that the first time your counter reaches zero it cycles back all the way from 99. After rearming there just is the number that the counter shows initially. 28 i think.

I rearmed multiple times without problem though. Both gunrounds and chaff/flares gets replenished

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah its happened to me twice GhostDog its very strange. it brings up the weapons on my hud and i can see the tvm working but its like the weapon pods are empty and i cant fire anything off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

to Hammer:

 

Is it in the same mission or is there any 100% sure way of reproducing it? ... or is it just a random thing

 

To JJ:

 

I havent noticed it during MP but i will test it tonight.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It happened on the vehicle hunt mission and on zzzzz sound test mission

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think i figured it out GhostDog i had to resave all my missions to the new patch

i just copied and pasted the folders after i installed the patch instead of saving each individual mission

it seems to be fine now. thx for the help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..