+kosmo92 215 Posted November 21, 2010 Mam F/A 18 E,F,G super horneta od EricJ . Ale jest problem nie ma dodatkowych zbiorników paliwa,bomb JSOW i konfiguracji 4x aim 120 c pojawia się szyna ale w wingsie jej nie ma . Co z tym zrobić zeby wyglądało np. tak: Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted November 22, 2010 No troszku mało danych podałeś... Zacznijmy od tego jaką masz grę i z jakim patch'em; czy dodoałeś prawidłowo uzbrojenie do gry... np. czy widzisz dane uzbrojenie w menu gry i tylko się ono nie wyświetla czy też w ogóle go nie masz dostępnego ? Sprawdź w weaponedytor'ze czy prawidłowo są wpisane nazwy modeli 3D; jeśli nie masz ostatniego patch'a to uzbrojenie nie może być w osobnych folderach ---- zakładam, że masz grę SF1 (?) Itd...itp Share this post Link to post Share on other sites
+kosmo92 215 Posted November 23, 2010 Mam WOE patch Oct 2008 a weapon editor mi nie działa albo nie potrafię się tym bawić. Zbiorniki nie są dostępne i jsow tez m w menu uzbrojeniu. Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted November 23, 2010 (edited) Oki! Po pierwsze zakładam, że masz samolot i uzbrojenie w wersji SF1... Uzbrojenie wrzucasz do folderu weapons -w foldzerze lub luzem (folder musi mieć taką samą nazwę jak plik LOD uzbrojenia lub plik ini jeżeli takowy jest) W pliku readme lub weapondata.ini dołączonym do uzbrojenia i/lub samolotu powinny być jego dane, które skopiuj i wklej do pliku weapondata.ini w folderze weapons - wklej je na końcu i pamiętaj aby zmienić ich numery na kolejne z rzędu (zamiast numerów mogą być wpisane "xxx" ). Odpalasz weaponedytora (upewnij się, że masz najnowszą wersję do SF1 ) i wczytujesz plik weapondata z folderu weapons - na samym dole powinno być dodane uzbrojenie... Co do "nie działającego weaponedytora" - jak masz offica 2007 to rzeczywiście on nie działa - musisz go umieścić w folderze "temp" , najlepiej bezpośrednio na dysku C. Edited November 23, 2010 by Wraith27 Share this post Link to post Share on other sites
+kosmo92 215 Posted November 28, 2010 dzięki od razu działa. Share this post Link to post Share on other sites