kosmo92 209 Posted June 28, 2011 Mam problem z dodatkami w sf2 Europe nie mogę ich wgrać , kopiuje foldery ale nic , foldery musiałem utworzyć bo gra sama tego nie zrobiła. Co zrobić? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 4, 2011 Mam problem z dodatkami w sf2 Europe nie mogę ich wgrać , kopiuje foldery ale nic , foldery musiałem utworzyć bo gra sama tego nie zrobiła. Co zrobić? hmmm... może na początek zapytam: jak tam Twój angielski ? W sensie, że rozwiązanie problemu jest tu http://combatace.com/forum/268-thirdwire-sf2-series-knowledge-base/ świetnie opisane... Share this post Link to post Share on other sites
kosmo92 209 Posted July 6, 2011 (edited) Mój angielski całkiem dobrze ale nic z tego nie zrozumiałem co mam robić jak by tak na "chłopski" rozum ? Edited July 6, 2011 by vokin Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 15, 2011 Zakładam, że chodzi o temat folderu mod - a mianowicie SF2 ma zupełnie nową strukturę wgrywania dodatków i robienia modyfikacji. Nie wrzucamy ich do głównego folderu gry w program files tylko do innego, który znajdziesz ( w zależności od Twojej windy ) : XP: C:\Documents and Settings\<username>\My Documents\ThirdWire\StrikeFighters2 Vista/7: C:\Users\<username>\Saved Games\ThirdWire\StrikeFighters2 Folder ten zostanie utworzony automatycznie przez grę a jego struktura jest dokładnie taka sama jak folderu głównego. Może w nim na początku brakować kilku podfolderów np "flight" - należy je utworzyć ręcznie. Wszystkie mody wrzucamy do folderu mod do odpowiednich podfolderów oczywiście. Jeżeli z jakiegoś pliku cat wypakujemy jakiś plik i go zmodyfikujemy to musi on również trafić w odpowiednie miejsce w folderze mod. Share this post Link to post Share on other sites
kosmo92 209 Posted July 16, 2011 Wielkie dzięki dla Ciebie Wraith27 . Mam jeszcze pytanie czy można te foldery przenieść na inny dysk bo mój C trochę pełny? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 16, 2011 W sumie dobre pytanie. Wg jednego z ostatnich zdań tego opisu jest to możliwe ale link pod spodem wysyła tylko do bazy danych a nic takiego na pierwszy rzut oka nie widzę. Zakładam jednak, że rozwiązanie może być bardzo proste: któryś z plików ini w głównym folderze gry zawiera ścieżkę dostępu i wystarczy ją zmienić... (?) Share this post Link to post Share on other sites
kosmo92 209 Posted July 18, 2011 ok będę coś z tym kombinował . Share this post Link to post Share on other sites