Jump to content

lukasn22

VALUED MEMBER
  • Content count

    103
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lukasn22


  1. Tak léto jse bliži a proto je potřeba udělat nové textury plochy german :wink: teda je par obr, je to jen beta test tak zadný zázrak, ale snad jse to bude líbyt ,,nevíte někdo zda má vyjit náká nová mapa??či textura :rolleyes: Jo odskoušel jsem ten Mig-29 a opravdu tridaaa klobouk doluu :salute::salute: ale co my tam chybý je ten zvuk co byl v ukazce nekde tady po FORU :dntknw::dntknw:

    post-37741-1236616712_thumb.jpg


  2. AHOJ Blackbird nechtěl bys k MODU --MFN--- udělat ještě ty to detaily je to na tobě jen takový nápad :wink: vim že nemáš moc času na rozdávání ale todle jsou detaily ktere by šly popripadne nahradit :yes:

    post-37741-1234291348_thumb.jpg


  3. vím jak odstranit ty 3 antény, ale bude to chvilku trvat.

    mezím ti můžu poslat pár detailů, které jsem musí udělat aby model MFN dostal správnou podobu pak bude vše ok :good:

    jinak ty anténky jsou bezva.


  4. AHOJjjj neví někdo jestli nekdo pracuje na lepšim zvuku do hry pač my přijde dost umělej hlavne v kokpitu ale i spohledu na letadlo ,,,,neco málo zkouším ale nevim či zda stím vyjit ven tak proto žádam o pomoc ,, a taky DOTAZ na ty pary od motoru jak je kdo stim daleko jestly o tom nekdo vi neco blíže,,,


  5. ahoj všem doufam ze rok 2009 bude stejne uspěšný jako ten minuly ale je tu prace :wink: tak ze moje prvá otazka je,,,,udelal už někdo padák do modelu nakého letounu ja bych chtel poprosit jestly nekdo ma spadakem skusenost :dntknw:

    post-37741-1230847690_thumb.jpg

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..