Jump to content
Sign in to follow this  
Atreides

A-7 blowing up on the ground

Recommended Posts

Ok, again let me start by saying I truly have followed all the installation instructions of service pack and patching to the letter and all generally work's fine. Installed the A-7 and for some reason, every other aircraft except mine and my trusty wingman start's to bounce a little on the taxiway, then alot and then the poor S.O.B's blow up. :blink: What give's ? :dntknw: Any idea's ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this in the data.ini by replacing the current entries.

 

[NoseGear]

SystemType=LANDING_GEAR

Retractable=TRUE

DeployTime=6.0

AnimationID=1

DragArea=0.25

HideGearNode=TRUE

ModelNodeName=gear_front_strut

InsideNodeName=bay_front

ShockNodeName=gear_front_piston

ShockAnimationID=6

ShockStroke=0.25

SpringFactor=2.5

DampingFactor=1.8

WheelNodeName001=nose_wheel_left

wheelNodeName002=nose_wheel_right

RollingRadius=0.22

CastoringWheel=TRUE

CastoringNodeName=

Steerable=TRUE

MaxSteeringSpeed=41.15

Locking=FALSE

MaxSteeringAngle=45.0

InputName=YAW_CONTROL

ControlRate=2.0

HasBrakes=FALSE

RollingCoefficient=0.05

MaxDeploySpeed=128.61

MaxLoadFactor=5.0

 

[LeftMainGear]

SystemType=LANDING_GEAR

Retractable=TRUE

DeployTime=6.0

AnimationID=1

DragArea=0.50

HideGearNode=TRUE

ModelNodeName=gear_strut_left

InsideNodeName=bay_left

ShockNodeName=gear_piston_left

//ShockTravelAxis=Z-AXIS

ShockAnimationID=7

ShockStroke=0.25

SpringFactor=1.5

DampingFactor=2.0

WheelNodeName=left_wheel

RollingRadius=0.360

CastoringWheel=FALSE

HasBrakes=TRUE

BrakingCoefficient=0.75

RollingCoefficient=0.05

MaxDeploySpeed=128.61

MaxLoadFactor=6.0

 

[RightMainGear]

SystemType=LANDING_GEAR

Retractable=TRUE

DeployTime=6.0

AnimationID=1

DragArea=0.50

HideGearNode=TRUE

ModelNodeName=gear_strut_right

InsideNodeName=bay_right

ShockNodeName=gear_piston_right

//ShockTravelAxis=Z-AXIS

ShockAnimationID=8

ShockStroke=0.25

SpringFactor=1.5

DampingFactor=2.0

ReverseWheelRotation=TRUE

WheelNodeName=right_wheel

RollingRadius=0.360

CastoringWheel=FALSE

HasBrakes=TRUE

BrakingCoefficient=0.75

RollingCoefficient=0.05

MaxDeploySpeed=128.61

MaxLoadFactor=6.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

One more thing, sorry, different aircraft but I thought I'd use the same topic instead of opening a new one. I've noticed when flying the MIG-27 and firing the UB or is UV32 rockets from the external view (side) them seem to fly straight and true to their target but from the cockpit view I cant even see see them they're not even visible below the reticle. Sorry for being pain. Is this once again an issue with the data.ini ?

Edited by Atreides

Share this post


Link to post
Share on other sites
One more thing, sorry, different aircraft but I thought I'd use the same topic instead of opening a new one. I've noticed when flying the MIG-27 and firing the UB or is UV32 rockets from the external view (side) them seem to fly straight and true to their target but from the cockpit view I cant even see see them they're not even visible below the reticle. Sorry for being pain. Is this once again an issue with the data.ini ?

 

No that is a individual weapons issue and I have no idea how to fix that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..