Signum 0 Posted June 27, 2008 Czy wiecie może jak się pozbyć takiego defektu? Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted June 27, 2008 (edited) Też mam ten problem z Sindwinder'ami -musisz pogrzebać w pliku data.ini i przesunąć pozycje rakiet (metoda prób i błędow) może dziś nad tym siąde i jak zrobię dam przepis. Ewentualnie pogrzeb w knowledge base bo tam może być to zfixowane. Edited July 2, 2008 by CIACHO Share this post Link to post Share on other sites
ArturR 17 Posted June 27, 2008 Miałem kiedyś taki przypadek, o ile sobie dobrze przypominam miało to miejsce po wrzuceniu Bunyap packa do WoE. Patch do WoE (v08.30.06) wprowadzał poprawki m. in. do f-15, jednakże ten Bunyap pack zawiera stare pliki data.ini "stockowych" maszyn i w konsekwencji trochę namieszał w plikach. Trzeba tu zastosować inną metodę - weapon pack wrzucamy wpierw do odrębnego folderu i stąd do WoE bez tych plików data i innych które są starsze od tych występujących w grze. Share this post Link to post Share on other sites
Signum 0 Posted June 27, 2008 No masz to zchodzi trochę zachodu. Share this post Link to post Share on other sites
koman125 0 Posted June 28, 2008 Mam ten sam problem i nastąpił on po zainstalowaniu Weapon Packa... Share this post Link to post Share on other sites
Wraith27 6 Posted July 2, 2008 Jeżeli ten problem występuje po zainstalowaniu weaponpacka to wystarczy wyrwać plik data.ini do f-15 z objectdata.cat i wstawić pozycje sidewinderów do pliku obecnego. Share this post Link to post Share on other sites