Jump to content
Sign in to follow this  
Till

Disfunctionality

Recommended Posts

I just finished installing SFP1 and got it all patched but when I get into the game and try to fly, I have all the info in the bottom left corner and I can here all the sounds but all I can see is blue. I've tried looking around in case some of you may think I just need to look around or something. I have a radeon 9000 and all my settings are set to medium. What could be the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a 9000 also try these settings. Everything works but the RWR:

goto the advanced button under display properties, advanced and then the Direct X tab:

anisotropic pref: application preference

full scene anti-aliasing: 2x performance

texture pref: high quality

Mipmap: high quality

Z buffer: 16,24;8 bit stencil

Wait for vert sync: applicatio pref.

Alpha dither: Error diffusion

alt pixel center: disabled

colorfill:disabled

comp. tex: eneabled

Hierarchial z: default

pixel shader ver: default

table fog: default

tcl: default

truform: disabled

vertex shader:default

w buffer: disabled

w fog: default

z fog: default

Hope this helps :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..